FOLLOW US: facebook twitter

Ανοίγει τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Βάρδα

Ημερομηνία: 21-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Την Παρασκευή 22/12 το απόγευμα στις 6 ανοίγει τις πύλες του για φέτος το Χριστουγεννιάτικό Χωριό της Βάρδας. Οι σύλλογοι και οι φορείς της Βουπρασίας σε συνεργασία με το δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ετοίμασαν και αυτές τις γιορτές για μικρούς και μεγάλους ένα χώρο στην πλατεία Ελευθερίας. Χθες ο δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ, ο αντιδήμαρχος Τάσος Μυλωνόπουλος και οι εκπρόσωποι των φορέων παρουσίασαν τις δράσεις του φετινού Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

Όπως τόνισε ο κ. Μοράντ, «… πριν τρία χρόνια όταν αναλάβαμε τα ηνία του δήμου, σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό στην Βάρδα, στο κέντρο της Βουπρασίας. Έτσι ξεκίνησε η ιδέα για το χριστουγεννιάτικο χωριό. Με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου μας Τάσου Μυλωνόπουλου και τη στήριξη όλων των φορέων της περιοχής που μας στήριξαν από την πρώτη στιγμή και πάμε κάθε χρόνο και καλύτερα. Φέτος το Χριστουγεννιάτικο χωριό θα τα έχει όλα, παιχνίδι, διασκέδαση, μουσική, θα δώσει χαρά σε όλους μικρούς και μεγάλους, που έχουν την ανάγκη αυτές τις ημέρες να χαμογελούν. Θα περάσουν όλοι χαρούμενες γιορτές. Είναι ευκαιρία αυτές τις ημέρες να στηρίξουμε και τους αδύναμους δίπλα μας, τον συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη».

Ο κ. Μυλωνόπουλος από την πλευρά του κάλεσε τους πολίτες να επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο χωριό και να συμμετάσχουν στις δράσεις, από τις 22 έως τις 26 Δεκεμβρίου. «Είναι ένα χωριό φτιαγμένο με αγάπη από όλους τους συλλόγους της Βουπρασίας και τους επαγγελματίες της περιοχής σε συνεργασία με το δήμο και είναι ακόμα πιο όμορφο από προηγούμενα χρόνια…». Στις δράσεις συμμετέχουν 14 σύλλογοι της περιοχής καθώς και ο εμπορικός σύλλογος Βάρδας με οικονομική συνεισφορά των επαγγελματιών – μελών του.

Ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ξωμάχων Γιώργος Καρβουνιάρης ανέφερε πως «… ο σύλλογος μας συμπληρώνει τρία χρόνια παρουσίας και ως νέος σύλλογος έχουμε συμβάλει στην ενότητα των συλλόγων της Βουπρασίας και να δράσουμε με τη συμπαράσταση και αρωγή του δήμου μας, αξιοποιώντας αυτές τις άγιες ημέρες και καλώντας τους πολίτες και κυρίως τα παιδιά σε αυτό το χώρο και όλοι μαζί να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα. Θέλω να ευχαριστήσω τα καταστήματα της Βάρδας που από το υστέρημά τους προσέφεραν χρήματα για να υλοποιήσουμε τις δράσεις αυτές.

Στην έναρξη θα στηρίξουμε το bazaar του Χαμόγελου του Παιδιού και μας τιμά που αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας. Τα παιδιά αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον». Εκ μέρους του ΚΑΠΗ Βάρδας η κοινωνική λειτουργός, Ακριβή Γράψα, δήλωσε πως «… είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ως ΚΑΠΗ φέτος συμμετέχουμε για πρώτη φορά στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και τα μέλη θα χαρούν πάρα πολύ να είναι μαζί μας να χαρούμε όλοι μαζί με τα παιδιά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος