FOLLOW US: facebook twitter

Ανοίγει τις πύλες της σήμερα η 3η Γιορτή Βιβλίου στην Ολυμπία

Ημερομηνία: 03-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Σημείο συνάντησης των βιβλιόφιλων η έκθεση που έχει στηθεί στο πάρκο ΟΣΕ και διοργανώνει το βιβλιοπωλείο ΔΩΡΑ.

Ανοίγει σήμερα το απόγευμα τις πύλες της, Παρασκευή 3 Αυγούστου, η 8η Γιορτή Βιβλίου στο πάρκο ΟΣΕ στην Αρχαία Ολυμπία, που έχει γίνει πλέον θεσμός τα τελευταία χρόνια και που διοργανώνει όπως κάθε χρόνο, το βιβλιοπωλείο ΔΩΡΑ.

Η Γιορτή βιβλίου Αρχαία Ολυμπίας, περιλαμβάνει έκθεση με χιλιάδες τίτλους  βιβλίων στα περίπτερά της από τους πιο γνωστούς εκδοτικούς οίκους,  βιβλιοπαρουσιάσεις και πολλές δράσεις για παιδιά και αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες επισκέπτες από όλο το νομό. Πρόκειται για μια πραγματική γιορτή βιβλίου, τόπος συνάντησης των βιβλιόφιλων που μπορούν να ενημερωθούν για τις νέες εκδόσεις που κυκλοφορούν και να αγοράσουν μερικά από τα πιο ωραία βιβλία.

Η υπαίθρια έκθεση θα λειτουργεί από τις 5 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα και θα διαρκέσει έως τις 26 Αυγούστου. Η ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου ΔΩΡΑ κ. Δώρα Ευσταθοπούλου, έχει φροντίσει να οργανώσει τα πάντα και καλεί όλον τον κόσμο να επισκεφθεί την έκθεση και να συμμετέχει στις δράσεις και βιβλιοπαρουσιάσεις από γνωστούς συγγραφείς που θα ανακοινώνονται κατά την διάρκεια της έκθεσης. Τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα στις 5 το απόγευμα σημαίνοντας την έναρξης της Γιορτής Βιβλίου στο κεντρικότερο και πιο όμορφο σημείο της Ολυμπίας, στο πάρκο ΟΣΕ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος