FOLLOW US: facebook twitter

Σήμερα Νταλάρας-Μαχαιρίτσας στο Φλόκα

Ημερομηνία: 03-08-2018 | Συντάκτης:

Την Δευτέρα το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» στο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

Με την μεγάλη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα απόψε το βράδυ στο θέατρο Φλόκα,  με το σύνολο σχεδόν της δισκογραφίας τους των τελευταίων δεκαετιών.συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας. Αφορμή για τη συνάντησή τους και στις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις είναι οι κοινές τους ερμηνείες που τόσο αγαπήθηκαν από το κοινό ώστε γίνονται η ραχοκοκαλιά ενός προγράμματος που περιλαμβάνει τα καινούργια τους τραγούδια αλλά και αξέχαστες προσωπικές επιτυχίες τους.

Συμμετέχουν:
η πολυτάλαντη Μιρέλα Πάχου στο τραγούδι και στο ακορντεόν
και ο Ιταλός δεξιοτέχνης της κιθάρας Steve Tesser και μια πλειάδα μουσικών.

Ώρα έναρξης 21:30

Προπώληση :18€ στα σημεία προπώλησης του Φεστιβάλ

Ταμείο Θεάτρου :20€

«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» 

Μια μαγική , ξεκαρδιστική παράσταση για παιδιά όλων των ηλικιών σε διασκευή-σκηνοθεσία του  Δημήτρη  Αδάμη, το   «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας»  του Σαίξπηρ, παρουσιάζει  τη Δευτέρα το βράδυ η θεατρική ομάδα για παιδιά, «μαγικές σβούρες» στο θέατρο Φλόκα

Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας είναι το πιο πολυπαιγμένο και αγαπημένο θεατρικό έργο σε όλο τον κόσμο και φέρνει στις καρδιές μικρών και μεγάλων τη δύναμη της νιότης , του αυθορμητισμού και της φαντασίας.

Ο Πουκ , το λατρεμένο ξωτικό των παιδιών, ο γκαφατζής θίασος των Μαστόρων , τα ζευγάρια των νέων ερωτευμένων , η Βασίλισσα των Ξωτικών Τιτάνια με τον αγαπημένο της Γάιδαρο , όλοι , άνθρωποι και ξωτικά , περιπλέκονται σε μια από τις πιο αστείες ιστορίες που έχουν γραφτεί ποτέ.

Παίζουν οκτώ εξαιρετικοί ηθοποιοί:

Άρης Βέβης , Μικές Γλύκας, Αντώνης Καραθανασόπουλος , Στέλιος Πετράκης, Πέτρος Πέτρου , Δανάη Σδούγκου, Έφη Σισμανίδου, Μαριλίζα Χρονέα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος