FOLLOW US: facebook twitter

Ανθούλης Courier Ταχυμεταφορές: 10 χρόνια συνέπειας και ασφάλειας στις ταχυμεταφορές

Ημερομηνία: 12-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Οικονομία

anthoulis3

Είναι δύσκολος δρόμος να επιλέγεις στα είκοσι σου να πορευτείς με ένα όραμα που αφορά την επαγγελματική σου εξέλιξη στον τόπο σου, και όταν τελικά στα 30 –δέκα χρόνια μετά- κατορθώνεις όλα όσα ήθελες και επιπλέον έχεις κερδίσει μια  σημαντική θέση στον χώρο που κινείσαι, δε μπορείς παρά να χαίρεσαι και να καμαρώνεις για όλο αυτό το σημαντικό σου επίτευγμα.

anthoulis2

Έτσι ακριβώς ξεκίνησε ο Χαράλαμπος Ανθούλης, με πολύ προσωπική δουλειά επιλέγοντας τους καλύτερους συνεργάτες και διαμορφώνοντας την έννοια του courier σαν κάτι απόλυτα οικείο και ασφαλές.

Τα οκτώ νέα παιδιά που πλαισιώνουν την επιχείρηση είναι επίσης ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που η “Ανθούλης  ταχυμεταφορές courier” μπορεί να καμαρώνει για τις υπηρεσίες της.

Με μεγάλη υπευθυνότητα και μόνιμο χαμόγελο κατορθώνουν να φέρουν εις πέρας την όποια αποστολή θα τους αναθέσετε. Από τη στιγμή που καλέσετε το courier σε πολύ λίγη ώρα θα έχετε εξυπηρετηθεί, και το κυριότερο θα είστε σίγουροι πως ο φάκελος, το δέμα σας, το αντικείμενο που έχετε στείλει θα φτάσει στην ώρα του με απόλυτη ασφάλεια ακόμα κι αν είναι φτιαγμένο από το ακριβότερο κρύσταλλο!

anthoulis1

Η εταιρία Ανθούλης ταχυμεταφορές αποτελεί εδώ και δέκα χρόνια ένα πρότυπο παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφορών για την ασφαλή και γρήγορη μεταφορά εγγράφων, δεμάτων και αντικειμένων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατάφερε να εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του χάρη στην υπευθυνότητα που διακρίνει όλη την επιχείρηση και να καλύψει με μεγάλη ταχύτητα τις ανάγκες τόσο των ιδιωτών όσο και των επιχειρήσεων με τις οποίες συνεργάζεται.

Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας, από το να στείλετε έναν απλό φάκελο μέχρι μια ολόκληρη παλέτα οπουδήποτε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό η  Ανθούλης ταχυμεταφορές θα σας καλύψει απόλυτα.

Επιπλέον να σημειώσουμε πως υπάρχουν ποσοστά έκπτωσης της τάξης του 50% για φοιτητές, άνεργους και πολύτεκνους ενώ οι τιμές για τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες διαμορφώνονται κατάλληλα έτσι ώστε να ικανοποιούν και τις πιο μεγάλες απαιτήσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot