FOLLOW US: facebook twitter

«Ανέπνευσε» ο ΑΟΧ

Ημερομηνία: 07-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xavari

Αίας Γαστούνης- Χάβαρι 1-3

Δεν έχει τελειωμό ο… κατήφορος του ιστορικού Αίαντα, ο οποίος γνώρισε μία ακόμη εντός έδρας ήττα (ο αγώνας έγινε στο γήπεδο Τραγανού), αυτή τη φορά με 3-1 από τον ΑΟΧ, και παρέμεινε χωρίς πόντο στο πρωτάθλημα μετά το πέρας οκτώ αγωνιστικών. Στον «αντίποδα» το συγκρότημα του Λύσανδρου Τζαβάρα πήρε μια σπουδαία νίκη κι ανέπνευσε βαθμολογικά.

Πιο αναλυτικά, οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ στο 20’ με τον Ραυτόπουλο (0-1), για να ισοφαρίσει στο 32’ ο «Άγιαξ» με τον Γεωργόπουλο (1-1). Όμως στο 39’ ο Σταυρούλιας έδωσε και πάλι προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 1-2 και στο 53’ ο Κώστας Ρούνης έγραψε το τελικό 1-3 και «σφράγισε» μια πολύτιμη νίκη για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις

ΑΙΑΣ: Τσαμπάς, Πυρομάλλης, Σταματάτος, Αλεξόπουλος (60’ Λούρμπας), Παπαστεργίου, Παναγιωτόπουλος (55’ Βυθούλκας), Γεωργόπουλος, Δημητρίου, Κουλούρης, Αθανασακόπουλος (85’ Κορισιάνος), Τσουραπάς.

ΧΑΒΑΡΙ: Ρούνης, Ανδριόπουλος, Κοκκώνης (77΄Μαρίτσας), Κυριαζής, Κ. Ρούνης, Καμαρινός, Ζώντος (70΄Σαφαρής), Μπερούκας (55΄Δόσης), Ραυτόπουλος, Σταυρούλιας, Μπατζακόπουλος.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος