FOLLOW US: facebook twitter

Αλλαγή διοίκησης στην 117 ΠΜ Ανδραβίδας

Ημερομηνία: 08-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Ο Ταξίαρχος (Ι) Νικόλαος Κωσταβάρας ανέλαβε και επίσημα χθες τα ηνία της 117 ΠΜ

Ο Ταξίαρχος (Ι) Νικόλαος Κωσταβάρας ανέλαβε και επίσημα χθες τα ηνία της 117 ΠΜ στην Ανδραβίδα.

Σε μια σεμνή τελετή που χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός ο απερχόμενος διοικητής Ταξίαρχος (Ι) Κωνσταντίνος Δελήμπασης, παρέδωσε τη διοίκηση στον κ. Κωσταβάρα, υπό το βλέμμα του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη, που εκπροσώπησε την ηγεσία του ΓΕΑ.

Η παράδοση – παραλαβή της διοίκησης της 117 ΠΜ έγινε μόλις μια ημέρα μετά την ολοκλήρωση της άσκησης «Ηνίοχος 2017» και ενώ την ίδια ώρα αποχωρούσαν τα αεροσκάφη και οι αποστολές των συμμετεχόντων χωρών.

Στην τελετή παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, διατελέσαντες Διοικητές της 117ΠΜ, απόστρατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών πολιτειακών και θρησκευτικών Αρχών.

Μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Παλαιολόγος και Ανδρέας Μίγκος, ο αντιδήμαρχος Πύργου Λάκης Αθανασόπουλος, ο αντιπρόεδρος του ΔΛΤ Πύργου Σάκης Αντωνόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΑΑΝ Ηλείας Ζώης Υφαντής με τον αντιπρόεδρο Τάσο Αράπογλου, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτ. Ελλάδας Κώστας Κυριακόπουλος, ο διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας Γιάννης Πετρούτσος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Κώστας Στεφανόπουλος, ο Λιμενάρχης Κατακόλου Νικόλαος Ακουμιανάκης κ.α.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχε και η Φιλαρμονική Λεχαινών.

Να σημειώσουμε πως η παράλληλη τελετή παράδοσης – παραλαβής του ΚΕΑΤ αναβλήθηκε λόγω απουσίας του νέου διοικητή για υπηρεσιακούς λόγους.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος