FOLLOW US: facebook twitter

Ακροδεξιές αθλιότητες Πάγκαλου

Ημερομηνία: 13-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

«Ο μόνος καλός Τούρκος είναι ένας νεκρός Τούρκος» ξεστόμισε ο Θόδωρος Πάγκαλος μέσω της ραδιοφωνικής συχνότητας του ΣΚΑΪ ενστερνιζόμενος ένα από τα πιο κλασικά και ακραία συνθήματα των Ελλήνων ακροδεξιών.

Ο πρώην βουλευτής και υπουργός, πιθανότατα σε μία ακόμη προσπάθειά του να βγει ξανά στην επιφάνεια και να ασχοληθεί κάποιος μαζί του, προέβη σε αυτή την αδιανόητα εμπρηστική δήλωση, χωρίς, φυσικά να ενδιαφέρεται για το γεγονός ότι ρίχνει νερό στο μύλο της ακροδεξιάς και της Χρυσής Αυγής.

Βέβαια, δεν σταμάτησε εκεί και, μιλώντας στον Άρη Πορτοσάλτε, συνέχισε λέγοντας «Εγώ το πιστεύω γιατί δεν έχω βρει καλό Τούρκο. Τους λείπουν στοιχειώδεις έννοιες. Ο Τούρκος δεν έχει την έννοια του δικαίου»

Τι να λέει άραγε ο Οτσαλάν για όλα αυτά κ. Πάγκαλε;

Δεν περνάει, βέβαια, απαρατήρητο το γεγονός ότι ο Μπάμπης Παπαδημητρίου (εκείνος που μιλούσε για «σοβαρότερη Χρυσή Αυγή») έσπευσε αμέσως μετά να… ερμηνεύσει και να προστατεύσει τον Θ. Πάγκαλο.

«Ο Πάγκαλος μιλάει μια γλώσσα για να εκφράσει εκείνους που υποχρεώθηκαν να σιωπήσουν όλα αυτά τα χρόνια» είπε ο γνωστός δημοσιογράφος για να συνεχίσει λέγοντας «δεν συμφωνώ, ούτε αυτός συμφωνεί με τον εαυτό του, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να ακουστείς όταν πρέπει να πεις κάτι για να το καταλάβουν οι άνθρωποι. Όταν το λες ήπια δεν σε ακούει κανείς».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος