FOLLOW US: facebook twitter

Ακμαίος και σέξυ

Ημερομηνία: 07-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Οι Έλληνες, λέει, χρησιμοποιούν πλέον το σεξ, ως αντίδοτο στην κρίση! Καταρχήν φαντάζει λογικό. Θέλω να πω, η ίδια η φύση αρέσκεται στις ισορροπίες. Έτσι και σε αυτήν την περίπτωση, φαίνεται ότι ο ανδρικός, κυρίως, πληθυσμός απαντά στην οικονομική πτώση με στυτική άνοδο!

Τι, δεν πειστήκατε ακόμη; Τότε ίσως σας πείσουν τα πορίσματα του του Συνεδρίου για την Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα και Αναπαραγωγή, που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα στις 3 και 4 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων πολλών ειδικοτήτων.

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα συμπεράσματα, η σεξουαλική ζωή των Ελλήνων «έχει απογειωθεί παρά και λόγω της οικονομικής κρίσης και αβεβαιότητας, ως τρόπος άμυνας και αντιμετώπισης συνθηκών που δεν μπορεί να επηρεάσουν ούτε να ελέγξουν».

Δηλαδή, θα αναρωτηθώ τώρα εγώ, υπήρχε ποτέ αμφιβολία; Αυτό το παμπόνηρο, πολυμήχανο –κατά το παράδειγμα του Οδυσσέα–  πανούργο και θρασύ «γένος», δεν θα έβρισκε λύση στα «υπαρξιακά» του προβλήματα;

Βαλβίδα εκτόνωσης, αν θέλετε, αλλά εκτόνωσης και «υπερπήδησης» των δυσχερειών, το δίχως άλλο… Χαίρε λοιπόν Έλλην! Δεν πειράζει που είσαι φτωχός ή που άσπρισες πρόωρα. Σημασία έχει ότι παραμένεις ακμαίος και σέξυ. Κι όποιος αντέξει…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος