FOLLOW US: facebook twitter

Αδειάζει σταδιακά από σκουπίδια η Ολυμπία

Ημερομηνία: 03-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

olympia-skoupidia2

Πρόβλημα η έλλειψη προσωπικού στην υπηρεσία καθαριότητας

Σαφή βελτίωση παρουσιάζει η εικόνα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας σε ότι αφορά το θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών. Οι μεγαλύτερες ποσότητες μέσα από τους οικιστικούς ιστούς έχουν απομακρυνθεί και σιγά – σιγά καθαρίζονται και τα τελευταία σημεία που παραμένουν όγκοι σκουπιδιών. Ωστόσο το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου δυσχεραίνει λόγω της έλλειψης προσωπικού.

Έως τώρα τα σημεία που το πρόβλημα των σκουπιδιών στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας επιμένει, είναι δύο. Έξω από τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της πόλης και στην διασταύρωση Πελοπίου στο χώρο στάθμευσης παραπλεύρως της εθνικής οδού. Το μεγάλο πάρκινγκ του Πλατάνου, καθαρίζεται αυτές τις ημέρες και απομακρύνονται και από εκεί οι τελευταίοι όγκοι σκουπιδιών. Έτσι σε λίγο καιρό το πρόβλημα θα αποτελεί παρελθόν και για το δήμο Αρχ. Ολυμπίας.

Ωστόσο όπως επισήμανε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα θέματα καθαριότητας, εκείνο που αποτελεί πρόβλημα και δεν διαφαίνεται λύση στον ορίζοντα άμεσα, είναι η έλλειψη προσωπικού. Έχουν απομείνει μόλις δέκα άτομα για τις ανάγκες της υπηρεσίας και δεν επαρκούν για την κάλυψή τους. Αν προκύψουν δε, άδειες ή άλλοι λόγοι απουσίας το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού οξύνεται. Δυνατότητα για πρόσληψη εποχικών εργατών δεν υπάρχει για το 2016 και ίσως με τη νέα χρονιά να υπάρξουν νέες προσλήψεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος