FOLLOW US: facebook twitter

Αγωνιώδεις έρευνες για 87χρονο που εξαφανίστηκε στο Βασιλάκι Αρχ. Ολυμπίας

Ημερομηνία: 29-12-2017 | Συντάκτης:

Εκτεταμένες έρευνες διεξάγουν οι αρχές για τον εντοπισμό ενός 87χρονου που χάθηκαν τα ίχνη του στην περιοχή του Βασιλακίου Αρχ. Ολυμπίας. Ο υπερήλικας εκτιμάται πως έφυγε από το σπίτι του το βράδυ της Τετάρτης και οι γιοί του και οι συγγενείς αντιλήφθηκαν πως εξαφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης. Ο υπερήλικας σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από άνοια, γεγονός κάνει ακόμα πιο δύσκολο των έργο των αρχών που τον αναζητούν υπό άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Ο 87χρονος βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα στον Πύργο μαζί με τους γιους του. Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες ένιωσε μια νοσταλγία για το χωριό του και τους ζήτησε να τον μεταφέρουν στο Βασιλάκι. Ο γιος του τον είδε τελευταία φορά αργά το απόγευμα της Τετάρτης, όταν επρόκειτο να πέσει για ύπνο ο 87χρονος. Το πρωί που επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του, δεν τον εντόπισε. Η αναζήτηση στην περιοχή το πρωί της Πέμπτης δεν έφερε αποτέλεσμα και έτσι απευθύνθηκε μαζί με τον αδερφό του στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική για να ξεκινήσουν έρευνες.

Στο πλαίσιο των ερευνών υπήρξαν συγκεχυμένες πληροφορίες για την τελευταία φορά που εθεάθη ο 87χρονος. Αναφορές για παρουσία του μέσα στη νύχτα στο Λούβρο ή νωρίς το πρωί στην αγορά του Βασιλακίου. Ωστόσο κανένα ίχνος του δεν βρέθηκε και σε αυτά τα σημεία. Στις έρευνες συμμετέχουν δυνάμεις της Αστυνομίας με την ΟΠΚΕ και αστυνομικούς, αλλά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πύργο και την Αρχ. Ολυμπίας με επικεφαλής τον προϊστάμενο του Ανακριτικού κ. Κωνσταντακόπουλο και τον προϊστάμενο του Π.Κ. Ολυμπίας κ. Κοτσώνη. Μάλιστα η Πυροσβεστική συγκρότησε πέντε ομάδες έρευνας, ενώ αργά το βράδυ αναμενόταν να φτάσει στην Ηλεία από την Πάτρα και κλιμάκιο με σκύλο έρευνας της 6ης ΕΜΑΚ.

Οι καιρικές συνθήκες δυσχεραίνουν το έργο των αρχών καθώς βρέχει ασταμάτητα και πολλές φορές με ένταση. Όλοι ελπίζουν ο 87χρονος να έχει βρει κάποιο ασφαλές σημείο ώστε να προφυλαχθεί από τη βροχή και το κρύο, αλλά και να μην απομακρυνθεί από την περιοχή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος