FOLLOW US: facebook twitter

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια τριών Ηλείων κυνηγών που κινδύνεψαν να πνιγούν από τα νερά του Αλφειού στον παραποτάμιο

Ημερομηνία: 12-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52043″ img_size=”full”][vc_column_text]Σε κίνδυνο βρέθηκαν τρεις κυνηγοί από την περιοχή του Πύργου, το πρωί της Κυριακής στις όχθες του ποταμού Αλφειού στο Σέκουλα Ανδρίτσαινας. Ο παραποτάμιος δρόμος που είχαν ακολουθήσει νωρίς το πρωί πηγαίνοντας για κυνήγι, δίπλα στη γέφυρα του ποταμού,  καλύφθηκε στη συνέχεια από τα νερά του Αλφειού.

Επιστρέφοντας από τον ίδιο δρόμο, πίστεψαν πως το νερό δεν έχει μεγάλο ύψος. Επιχείρησαν να περάσουν ουσιαστικά εκεί που πλέον το ποτάμι είχε υπερχειλήσει, όμως το αγροτικό φορτηγάκι τους κόλλησε. Προσπάθησαν να το ξεκολλήσουν, αλλά παράλληλα η στάθμη του νερού ανέβαινε επικίνδυνα.

Πολύ γρήγορα μπήκε στο χώρο της καμπίνας και έφτασε στο ύψος του τιμονιού. Οι τρεις κυνηγοί αναγκάστηκαν να ανέβουν στην καρότσα του αγροτικού και κάλεσαν σε βοήθεια την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων ξεκίνησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα και επικεφαλής τον αναπληρωτή προϊστάμενο Κώστα Δρακόπουλο.

Σε δύσκολες συνθήκες, οι πυροσβέστες φόρεσαν τον εξοπλισμό τους, δέθηκαν με σχοινιά για να μην παρασυρθούν από τα ορμητικά νερά του Αλφειού και κατάφεραν να βγάλουν σε ασφαλές σημείο τους τρεις κυνηγούς.

Η επιχείρηση διάσωσης είχε αίσιο τέλος και μαζί και περιπέτεια που έζησαν οι τρεις κυνηγοί μαζί με τους πυροσβέστες στα παγωμένα νερά του Αλφειού.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot