FOLLOW US: facebook twitter

Νοσοκομείο Πύργου: Ενισχύθηκε με μια Επικουρική Γυναικολόγο η Μαιευτική κλινική

Ημερομηνία: 12-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Με έναν ακόμα επικουρικό ιατρό (για δύο χρόνια) ενισχύεται η Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου. Η πρόσληψη αφορά τη Μαιευτική/Γυναικολογική κλινική, η οποία προ ολίγων μηνών είχε ενισχυθεί με ακόμα έναν Μαιευτήρα- Γυναικολόγο.

«Η επιλογή της συγκεκριμένης ειδικότητας προσδιορίζεται από τα αντικειμενικά κενά που υπάρχουν, τα κενά που θα προκύψουν από ενδεχόμενες αποχωρήσεις – συνταξιοδοτήσεις και τη διαθεσιμότητα στη λίστα των επικουρικών» επισήμανε ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος, υποστηρίζοντας ότι η συγκεκριμένη κλινική, η μοναδική στο Νομό, διαχειρίζεται έναν σημαντικό όγκο περιστατικών τόσο στο πεδίο της Μαιευτικής όσο και της γυναικολογικής φροντίδας.

«Από τότε που αναλάβαμε τη Διοίκηση στο ΓΝ Ηλείας και παρά το αυστηρό οικονομικό πλαίσιο στο οποίο λειτουργούμε, έντεκα (11) συνολικά επικουρικοί ιατροί έχουν περάσει το κατώφλι της ΝΜ Πύργου. Η ενίσχυση μας είναι στοχευμένη με σκοπό τη διερεύνηση υπηρεσιών που προσφέρουμε με όρους ποιότητας και κυρίως ασφάλειας τόσο για τους ασθενείς όσο και για το προσωπικό».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος