FOLLOW US: facebook twitter

Ίδρυμα Λάτση: Αξιοπιστία για να μη χαθεί κι αυτή η ευκαιρία

Ημερομηνία: 08-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Μόνο αισθήματα ικανοποίησης μπορεί να προκαλέσει σε κάθε πολίτη του Δήμου Πύργου η επιστολή του Γραμματέα του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση Δημήτρη Αφεντούλη προς τον δήμαρχο Πύργου, με την οποία εκδηλώνεται η πρόθεση του Ιδρύματος να χρηματοδοτήσει την επισκευή του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου και της οικίας του Ιωάννη Λάτση στο Κατάκολο, καθώς και να δωρίσει μια σύγχρονη παιδική χαρά που θα εγκατασταθεί στην πλατεία του Κατακόλου.

Ελπίζουμε ότι η ενέργεια αυτή θα εγκαινιάσει μια νέα περίοδο παραγωγικής συνεργασίας μεταξύ του Ιδρύματος Λάτση και του Δήμου Πύργου και θα εμπεδώσει κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης προς όφελος της ανάπτυξης του Πύργου, του Κατακόλου και της ευρύτερης περιοχής.

Πρέπει πολύ σύντομα ο δήμος Πύργου, ανταποκρινόμενος σε αυτή την προσφορά, να εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο και πλήρως τεκμηριωμένο πλάνο συμπράξεων με το Ίδρυμα Λάτση, ώστε η πολύπλευρη δράση του στους τομείς της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύηςνα συνδυαστεί με τις αναπτυξιακές ανάγκες του δήμου Πύργου.Αυτό θα έκανε κάθε σοβαρός δήμος που θα είχε το προνόμιο να κατάγεται από αυτόν ο ιδρυτής ενός Κοινωφελούς Ιδρύματος, παγκόσμιας ακτινοβολίας και εμβέλειας.

Τέτοια θέματα δεν μπορεί παρά να ενώνουν όλους τους δημότες και εμείς είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Αρκεί ο δήμος Πύργου να ασχοληθεί με σοβαρότητα και πρόγραμμα. Αφήνοντας στην άκρη τα επουσιώδη, με τα οποία μέχρι σήμερα έχει χάσει πολύτιμο χρόνο και δίνοντας έμφαση στο σχεδιασμό εκείνων των πολιτικών που θα μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο για τους συνδημότες μας. Μόνο έτσι ο δήμος Πύργου μπορεί να γίνει πραγματικά πρωτεύουσα δύναμη, να γυρίσει σελίδακαι να αντικρίσει κατάματα το μέλλον και τις προκλήσεις του.

Στάθης Καννής

Δικηγόρος

Υποψήφιος δήμαρχος Πύργου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος