FOLLOW US: facebook twitter

Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη: Συνάντηση για θέματα που αφορούν την Ηλεία

Ημερομηνία: 05-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”225″ img_size=”full”][vc_column_text]Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ της βουλευτού Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφης Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής – Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκου Παππά και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γιώργου Φλωρεντή.

Εκτέθηκαν τα προβλήματα που αφορούν την Ηλεία σε σχέση με τις παροχές της τηλεφωνίας και του διαδικτύου, όπως και οι ελλείψεις στην κάλυψη του τηλεοπτικού σήματος κυρίως στις ορεινές περιοχές μας, με την ευκαιρία και του νέου νομοσχεδίου που έρχεται να θεραπεύσει τις σοβαρές ελλείψεις που παρουσιάστηκαν το προηγούμενο διάστημα από τη μετάβαση στο ψηφιακό σήμα.

Επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του ο Υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα επισκεφθεί την Ηλεία πολύ σύντομα.

Μέτρα προστασίας για την φύλαξη του ιστορικού τόπου της Μακρονήσου

Kατατέθηκε ερώτηση από 60 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων η βουλευτής νομού Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη, προς τα υπουργεία Πολιτισμού και Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Με την ερώτησή τους οι βουλευτές ζητούν να παρθούν μέτρα προστασίας και φύλαξης του ιστορικού τόπου της Μακρονήσου, ως τόπου εξορίας χιλιάδων αντιστασιακών αγωνιστών και την ένταξή του στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot