FOLLOW US: facebook twitter

Happy day για αγορά και καταναλωτές: Επιτυχημένη η εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου

Ημερομηνία: 05-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Οικονομία

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και την λιακάδα που ώθησε τον κόσμο να κυκλοφορήσει στην αγορά και να εκμεταλλευτεί τις μεγάλες προσφορές των καταστημάτων, η 2η Ηappy Day στην πόλη του Πύργου που διοργάνωσε το Σάββατο ο Εμπορικός Σύλλογος, χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη, κλείνοντας με θετικό πρόσημο την μεγάλη εκπτωτική περίοδο που ολοκληρώθηκε εορταστικά.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου σε συνεργασία με τα καταστήματα της πόλης, διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά την γιορτή του Happy Day που σκόρπισε χαμόγελα και αισιοδοξία στους καταστηματάρχες και που μπορεί να μην ξεπέρασε την «Λευκή Νύχτα», ωστόσο το σημαντικό είναι ότι η αγορά κινήθηκε και οι καταναλωτές κυκλοφόρησαν και έκανα τα ψώνια τους και το πρωί, αλλά και τις απογευματινές ώρες, καθώς τα μαγαζιά έκλεισαν στις 9 το βράδυ.

Όπως τόνισε και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου κ. Κώστας Πετρόπουλος, τα καταστήματα είχαν πολύ μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές, κάποια μάλιστα άγγιξαν και το 70% και 80% μια και ήταν και τέλος της χειμερινής σεζόν και φάνηκε αρκετά αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της διοργάνωσης. Επίσης ευχαρίστησε όλους τους καταστηματάρχες που έδωσαν έναν γιορτινό τόνο στην αγορά, καθώς με δική τους πρωτοβουλία διοργάνωσαν μικρά κατά τόπους event, στόλισαν με μπαλόνια και αφίσες τα καταστήματά τους ενώ δεν έλειψαν και οι dj έξω από διάφορα μαγαζιά με ωραία μουσική.

Βεβαίως την στην εκδήλωση του Happy Day, έδωσε έναν διαφορετικό τόνο, το ΙΕΚ Σμαρνάκης με το Τμήμα Μαγειρικής του, που για μια ακόμα φορά έστησε το δικό του περίπτερο και υπαίθριο μαγειρείο στην πλατεία Ιατρίδη και οι μαθητές και εκκολαπτόμενοι σεφ μαζί με τον δάσκαλό τους μαγείρεψαν επί τόπου διάφορα εδέσματα και κέρναγαν τους περαστικούς.

Η κ. Σμαρνάκη δήλωσε μιλώντας στην Πρωινή ότι δεν μπορούσε το ΙΕΚ Σμαρνάκη να μην ανταποκριθεί στην πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου  και έτσι για δεύτερη χρονιά οι μαθητές του Τμήματος Μαγειρικής δημιούργησαν νόστιμα εδέσματα για τον κόσμο. Μάλιστα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο χώρο, ευχαρίστησε το ΙΕΚ Σμαρνάκη που έδωσε ένα όμορφο χρώμα στην εκδήλωση των εμπόρων και τη γιορτή της πόλης.

Ωστόσο και τις απογευματινές ώρες υπήρξε μια σχετικά καλή κίνηση στην αγορά και ο κόσμος έδειξε ότι απόλαυσε την εκπτωτική μέρα και έφυγε… happy!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος