FOLLOW US: facebook twitter

Έργο του Ηλείου φωτογράφου Δημήτρη Παπαϊωάννου σε έκθεση στην Κρήτη

Ημερομηνία: 04-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Έκθεση με αφίσες για καλό σκοπό!

100 γραφίστες από την Ελλάδα και την Κύπρο, μεταξύ αυτών και ο Ηλείος φωτογράφος από την Αρχαία Ολυμπία Δημήτρης Παπαϊωάννου, δημιουργούν μία αφίσα για την Κρήτη ενισχύοντας το έργο της ΕΛΕΠΑΠ Χανίων και του Ορίζοντα.

Τα 100 εξαιρετικά έργα δημιουργήθηκαν από καταξιωμένους δημιουργούς της Ελλάδας και της Κύπρου, οι οποίοι προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς δημιουργώντας με φαντασία έργα που αποπνέουν έντονα συναισθήματα, με χιούμορ αλλά και κοινωνικά μηνύματα. Όποιο και να διαλέξετε δεν έχει σημασία, σημασία έχει να συνεισφέρετε με την αγορά ενός ή περισσοτέρων έργων, προκειμένου να επιτευχθεί ο ωραίος αυτός σκοπός!

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου συμμετέχει με το έργο «ΡΙΘΥ…όπως παραμύθι», εμπνευσμένο από τις Μινωικές τοιχογραφίες. (065). Η έκθεση «100 Posters for Crete» άνοιξε τις πύλες της την περασμένη Πέμπτη, 27 Ιουλίου στο Φρούριο Φιρκάς στα Χανιά και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 18 Αυγούστου 2017. Μετά από μεγάλη ζήτηση για τα έργα που εκτέθηκαν, άνοιξε ειδική φόρμα στο ίντερνετ με σκοπό την διαδικτυακή πώληση.

Για όλους όσους ενδιαφέρονται να συνδράμουν έμπρακτα και να στηρίξουν το έργο της «ΕΛΕΠΑΠ» και του «ΟΡΙΖΟΝΤΑ», μπορούν να παραγγείλουν διαδικτυακά κάποια από τις 100 αφίσες που έγιναν γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό, στο παρακάτω link.

Φόρμα παραγγελίας:
https://goo.gl/3RaVhM

Οι διακτυακές πωλήσεις θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 17 Αυγούστου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος