FOLLOW US: facebook twitter

Έργα από τη ΜΟΜΚΑ στο Δήμο Πύργου: Οι ΑΝΕΛ παρέδωσαν χθες την προγραμματική σύμβαση στο Γ. Λιατσή

Ημερομηνία: 12-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Στην έγκριση εργασιών που ζητήθηκαν από τον Δήμο Πύργου αμέσως μετά την κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης των περιοχών που επλήγησαν από τις πλημμύρες το περασμένο Μάιο, προκειμένου να εκτελεστούν από τη ΜΟΜΚΑ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, προχώρησε ο αρμόδιος Υπουργός Πάνος Καμμένος.

Για το λόγο αυτό επισκέφτηκαν χθες το γραφείο του Δημάρχου Γαβρίλη Λιατσή, ο Συντονιστής των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Ηλείας Τάκης Τσιλιμίγκρας και ο Γραμματέας Τάσος Αράπογλου, οι οποίοι παρέδωσαν τον κατάλογο των έργων που έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο, καθώς επίσης και το σχέδιο της προγραμματικής σύμβασης που θα πρέπει να εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αμέσως μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης αναμένεται να γίνει γνωστή η έναρξη, αλλά και το τελικό χρονοδιάγραμμα των εργασιών.

Όπως τόνισε ο κ. Τσιλιμίγκρας, όσο πιο γρήγορα υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση από το δήμο, τόσο πιο γρήγορα θα έρθουν τα μηχανήματα στην περιοχή. «Ευελπιστώ ότι στις 21 Σεπτέμβρη θα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες» είπε ενώ ο κ. Λιατσής μίλησε για τη ΜΟΜΑ την παλιά που είχε κάνει σοβαρό έργο στην περιοχή χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία του Υπουργού «να βγαλει από τη ναφθαλίνη» τη δυνατότητα αυτή, πολύ σημαντική. «Θα αξιολογηθεί από τους τεχνικούς του δήμου η προγραμματική σύμβαση και ελπίζουμε να γίνει σωστή αξιολόγηση των χώρων που θα χρησιμοποιηθούν τα συγκεκριμένα μηχανήματα. Σας ευχαριστούμε πολύ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος