FOLLOW US: facebook twitter

Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το Χαμόγελο του παιδιού: Άνοιξε τις πύλες του με χειροποίητες δημιουργίες

Ημερομηνία: 18-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το Χαμόγελο του παιδιού στο φουαγιέ του διοικητηρίου  της ΠΕ Ηλείας στον Πύργο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος παραμονές εορτών, άνοιξε τις πύλες του στο φουαγιέ του διοικητηρίου της ΠΕ Ηλείας στον Πύργο, το Χριστουγεννιάτικο bazaar από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που προσκαλεί τους φίλους του, να το επισκεφτούν, να αγοράσουν τα δώρα τους και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια τους για να στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου.
Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Όπως τόνισε μιλώντας στην Πρωινή η κοινωνική λειτουργός του Χαμόγελου  Κατερίνα Λιακοπούλου«Στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου, μπορείτε να βρείτε γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη, γλυκά  και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Ξέρουμε ότι οι εποχές είναι δύσκολες , όμως εμείς καλούμε τον κόσμο να έρθει να ψωνίσει από το παζάρι του Χαμόγελου, γιατί κάθε ευρώ είναι στήριξη για τα παιδιά μας. Ευελεπιστούμε τις επόμενες ημέρες σε μια μεγαλύτερη στήριξη του κόσμου. Το Χριστουγεννιάτικο bazaar στον Πύργο θα λειτουργήσει από τις 15 έως και τις 20 Δεκεμβρίου τις ώρες 10:00-14:00 & 17:30-21:30.»

Παράλληλα το Χαμόγελο του Παιδιού συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη ένδυσης και σχολικά σε καλή κατάσταση στα γραφεία του Συλλόγου από 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και όποιος θέλει – όπως μας είπε η κ. Λιακοπούλου– μπορεί να επισκεφθεί και το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας στην Βροχίτσα που στηρίζει 12 παιδιά και άλλα 6 καινούργια που θα προστεθούν μετά τις γιορτές, όλα  ηλικίας 4 έως 13 ετών «για να δει και την δουλειά που κάνουμε στον Σύλλογο και να προσφέρει χαρά στα παιδιά, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ, γιατί τα παιδιά δεν διανυκτερεύουν εκεί, έχουμε μόνο την ημερήσια φροντίδα τους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος