FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Τσικλητήρας 1-1: Άφησε δύο βαθμούς

Ημερομηνία: 18-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ισοφάρισε στο 87΄ με τον Κρεββατά

Ο Πανηλειακός άφησε δύο βαθμούς στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Τσικλητήρα Πύλου. Παρότι ανώτερος, αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1, με την ισοφάριση να έρχεται στο 87΄ με τον πρώτο σκόρερ του Κώστα Κρεββατά. Έτσι, παρέμεινε στην τρίτη θέση σε ισοβαθμία με την Καλαμάτα και στο -6 από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη.

Το παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησαν  400 περίπου φίλαθλοι, ξεκίνησε με πολύ καλές συνθήκες για τον Πανηλειακό, ο οποίος ήταν συνεχώς στην επίθεση και στο 20΄, έπειτα από οργανωμένη επίθεση, ο Κρεββατάς με κεφαλιά τροφοδότησε τον Ντάνκουα που στην κίνηση έπιασε σουτ το οποίο τράνταξε το κάθετο δοκάρι.

Στο 26΄ ήρθε η ψυχρολουσία καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσάτσου, ο Μπίζος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα προς την εστία, ο Νικολόπουλος προσπάθησε να την απομακρύνει πριν περάσει τη γραμμή και ο αρμόδιος βοηθός διαιτητή, αφού ταλαντεύτηκε, έδειξε σέντρα (0-1). Από κει και πέρα ο Πανηλειακός πίεσε ακόμη περισσότερο και στο 27΄ είχαμε σουτ του Γκοτσούλια μέσα από την περιοχή λίγο άουτ και στο 39΄ νέο συρτό σουτ του Κρεββατά πέρασε και αυτό άουτ. Στο 44΄ μετά από ωραία μπαλιά του Νιφορόπουλου, ο Κρεββατάς έπιασε το σουτ ψηλά άουτ.

Πίεσε και ισοφάρισε στο τέλος

Ο Πανηλειακός ξεκίνησε δυνατά στο β΄ ημίχρονο έκλεισε τον Τσικλητήρα και τον έπαιξε στο μισό γήπεδο. Όμως οι ερυθρόλευκοι ενεργούσαν με ψηλοκρεμαστές μπαλιές που ήταν εύκολη λεία για τους ψηλούς κεντρικούς αμυντικούς της Πύλου. Στο 58΄ ένα ακυρωμένο γκολ ως οφσάιντ του προωθημένου Μπουρνέλη, με υπόδειξη του α΄ βοηθού, σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Πανηλειακού.

Στο 66΄ είχαμε ωραίο γύρισμα του Λεβέντη, αλλά η κεφαλιά του Κρεββατά  πέρασε αρκετά άουτ. Στο 76΄ μετά από σέντρα του Σωτηρόπουλου τετ-α-τετ ο Κρεββατάς πλάσαρε ψηλά άουτ. Και στο 87΄ από χτύπημα κόρνερ του Νιφορόπουλου, δημιουργήθηκε σύγχυση στα καρέ της Πύλου και από κοντά ο Κρεββατάς με δυνατό σουτ, χάρισε την ισοπαλία στους ερυθρόλευκους.

Ξεχώρισαν από τους Πυργιώτες  οι Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Σούλης, Γκοτσούλιας και από τους Μεσσήνιους  ο θηριώδης γκολκίπερ Κόκκαλης, ο Μπίζος, ο εξαιρετικός Σεντεμέντες και ο Τσάτσος. Ο διαιτητής Τζαγκαράκης δεν απέφυγε κάποια λάθη κυρίως στον καταλογισμό των φάουλ και κατά σύμπτωση όλα σε βάρος του Πανηλειακού.

 

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Μπουρνέλης (77΄ Χατζηστάμου), Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα, Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης, Σωτηρόπουλος.

Τσικλητήρας: Κόκκαλης, Σβίγγος, Μπίζος, Γεωργιάδης, Σεντεμέντες, Τσάτσος, Γεωργιόπουλος, Ρήγας (62΄ Ακασού), Πήλιος (84΄ Οντβονγκ), Γιαννόπουλος (80΄ Γκουέγιε), Χατζηστάμου (46΄ Κωστόπουλος).

Παύλος Τσάμης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος