FOLLOW US: facebook twitter

Τηγανίτες με μέλι όπως παλιά!

Ημερομηνία: 31-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

xmas-karatoula4

Από την Εθελοντική Κίνηση Πολιτών Καράτουλα

Παραδοσιακές τηγανίτες αλά παλαιά, με μέλι και ζάχαρη και βεβαίως φρέσκο λάδι από την τοπική παραγωγή, ετοίμασαν και πρόσφεραν στον κόσμο, την επομένη των Χριστουγέννων μετά την εκκλησία, τα μέλη της δραστήριας Εθελοντικής Κίνησης Πολιτών Καράτουλα. Στην πλατεία του Καράτουλα, έστησαν τις υπαίθριες γκαζιέρες τους, ανασκουμπώθηκαν και έφτιαξαν τηγανίτες με την μυστική συνταγή της Χρύσας και κέρναγαν περαστικούς και όλους όσους απολάμβαναν τον καφέ τους στην πλατεία απολαμβάνοντας τη λιακάδα.

xmas-karatoula3

Η εκδήλωση αυτή έχει γίνει πλέον θεσμός για την περιοχή και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συγκεντρωθούν οι φίλοι και οι γνωστοί, να ανταλλάξουν ευχές για τα χρόνια πολλά και να περάσουν ένα όμορφο και γλυκό στη κυριολεξία γλυκό, πρωινό. Το επόμενο ραντεβού της Εθελοντικής Κίνησης Πολιτών Καράτουλα, με σημείο συνάντησης ξανά την πλατεία, θα είναι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

xmas-karatoula

Να σημειώσουμε βεβαίως ότι ο Σύλλογος έχει πλούσια και πολυεπίπεδη δράση στην κατεύθυνση του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης και έτσι παραμονή Χριστουγέννων μοίρασε σε οικογένειες του χωριού που έχουν ανάγκη, τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν ως προσφορά αγάπης, από φίλους, μέλη και συγχωριανούς τους.

xmas-karatoula2

Tα τρόφιμα αυτά μπήκαν στα καλάθια του Συλλόγου από το υστέρημα των ανθρώπων αυτών, γι αυτό και τους ευχαριστούν από την καρδιά τους, όπως και καταστήματα του χωριού αλλά και του Πύργου που στέκονται αρωγοί σε τέτοιες προσπάθειες και προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot