FOLLOW US: facebook twitter

Βραβεύτηκαν οι νέοι φοιτητές στα Λεχαινά

Ημερομηνία: 31-12-2016 | Συντάκτης:

lexaina-vraveia6

Από τον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης και την Τ.Κ.

Τους νεοεισαχθέντες φοιτητές της Δ.Κ Λεχαινών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, βράβευσε προχθές το απόγευμα στο ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ ο δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης σε μια σεμνή και συγκινητική εκδήλωση που διοργάνωσε μαζί με την δημοτική κοινότητα Λεχαινών, παρουσία των γονιών και των δασκάλων τους που καμάρωναν για την επιτυχία των παιδιών τους και των μαθητών τους αντίστοιχα.

lexaina-vraveia2

Τους νέους φοιτητές συνεχάρησαν από το βήμα ο Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, ο δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ, ο πρόεδρος της Δ.Κ Λεχαινών Γιώργος Γαλάτης αλλά και προσκεκλημένοι εκπρόσωποι φορέων,

lexaina-vraveia5

ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Κουτσούκος και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Λάμπης Αριστειδόπουλος εκ μέρους της Περιφέρειας.

lexaina-vraveia1

Ο κ. Μοράντ τόνισε στην ομιλία του ότι «ως δήμος είμαστε υπερήφανοι για τους νέους μας που κατάφεραν να κατακτήσουν με κόπους και θυσίες τα όνειρά τους» και ότι  με την εκδήλωση αυτή τιμά παραδοσιακά την προσπάθεια και τους κόπους των παιδιών των Λυκείων των Λεχαινών. Ευχήθηκε στους νέους φοιτητές καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία, ενώ σημείωσε ότι ανάλογες εκδηλώσεις βράβευσης θα γίνουν ξεχωριστά σε κάθε δημοτική κοινότητα.

lexaina-vraveia4

Από την πλευρά του ο κ. Γαλάτης, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι πρώτα –πρώτα με την εκδήλωση βράβευσης των μαθητών και νέων φοιτητών, ως δήμος τιμούν την ευγενή άμιλλα και το ήθος της νεολαίας του τόπου και ευχήθηκε και αυτός από την πλευρά του κάθε καλό στην ακαδημαϊκή τους ζωή.

lexaina-vraveia3

Οι νέοι φοιτητές παρέλαβαν τα αναμνηστικά και τους επαίνους από τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής και των φορέων αλλά και από τους καθηγητές τους με χαμόγελο και εν μέσω χειροκροτημάτων.

Φωτογραφίες: Μάρκος Μίγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος