FOLLOW US: facebook twitter

Συντήρηση-βελτίωση και άρση της επικινδυνότητας της «111»

Ημερομηνία: 24-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στο πλαίσιο προγραμματισμού δημοπράτησης των εργολαβιών ύψους 35,5 εκατ. ευρώ – κονδύλι που διεκδίκησε και εξασφάλισε η Περιφέρεια- χρηματοδοτούνται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, παρεμβάσεις για  τη συντήρηση / αποκατάσταση τμημάτων του Εθνικού Οδικού Δικτύου Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα:

-Συντήρηση-βελτίωση και άρση της επικινδυνότητας της Ε.Ο. 33 «Πατρών-Τριπόλεως» (πρώην 111).

Έργο προϋπολογισμού 7.000.000 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.  Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται με την ημερομηνία λήξης των προσφορών  στις  5 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη  και ώρα η 10 το πρωϊ. «Μέλημα μας να εξασφαλίζουμε ασφαλείς και σύγχρονες οδικές υποδομές σε όλο το δίκτυο της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, αποκαθιστώντας προβλήματα που δυσχεραίνουν τις μετακινήσεις, αλλά και την προσβασιμότητα στην ενδοχώρα.

Στο πλαίσιο αυτό,  υλοποιούμε το στρατηγικό  σχέδιο παρεμβάσεων στο εθνικό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που προχωρά, μετά από τις συντονισμένες προσπάθειες και άρτια τεχνική προετοιμασία, βάσει των οποίων πετύχαμε χρηματοδότηση 35,5 εκατ ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.

Παραλλήλως, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος συνεχίζει τις διαδικασίες για τις επόμενες εργολαβίες, μέχρι την εξάντληση του ποσού, δεδομένου ότι πρόκειται για σύνθετες παρεμβάσεις που απαιτούν σωστό σχεδιασμό και προετοιμασία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος