FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου

Ημερομηνία: 27-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

ds-pyrgos-gia-tei1

Με πολλά και τρέχοντα θέματα

Πολλά και τρέχοντας θέματα, περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξης, του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου που θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα.

Τα βασικότερα αφορούν, την έγκριση της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του δήμου, τη λήψη απόφασης για την απονομή τιμητικών διακρίσεων και ψήφιση σχετικής πίστωσης, την λήψη απόφασης έγκρισης της απόφασης του Λιμενικού Ταμείου με την οποία αναμορφώθηκε ο προϋπολογισμός καθώς και της τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα αποφασιστεί η συμμετοχή της Δ.Κ. Πύργου και των Τ.Κ. του Δήμου στο πρόγραμμα δακοκτονίας του 2017, η λήψη απόφασης προγραμματισμού προσλήψεων τακτικού προσωπικού Δ.Ε. κα Υ.Ε. υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα στο δήμο, καθώς και ο ορισμός υπολόγων σε έργα του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ακόμα θα ληφθεί απόφαση 1) ανάκλησης της υπ’ αριθμ. 209/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με τίτλο: «Έγκριση χρηματοδότησης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύργου (ΔΗΚΕΠ) από το Δήμο Πύργου για την κάλυψη εσόδων – εξόδων έτους 2016, με το ποσό των 136.377,31€» κατόπιν της υπ’ αριθμ. 1/2017 απόφασης της επιχείρησης, 2) αποδοχής ή μη των  κατωτέρων ενστάσεων της ΔΟΜΗΛ Ο.Ε., αναδόχου του  έργου «Πράσινη Διαδρομή Πόλης» Δήμου Πύργου με αριθμ. μελ. 20/2012:α) Της από 7-12-2016 ένστασης κατά του υπ’ αριθμ. 25221/2-12-2016 εγγράφου – ειδική πρόσκληση του άρθρου 61 του Ν. 3669/2008 της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος του Δήμου που αφορά στην αποκατάσταση ουσιωδών ελλείψεων στο έργο και β) Της από 8-12-2016 ένστασης κατά του 27833/18-11-2016 εγγράφου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος του Δήμου που αφορά στην διοικητική παραλαβή προς χρήση, την εκκίνηση της διαδικασίας προσωρινής παραλαβής και την επιστροφή της τελικής επιμέτρησης του έργου.

Το σώμα θα εγκρίνει τις δαπάνες για τον εορτασμού του Πολιούχου Αγίου Χαραλάμπους αλλά και εκδήλωσης για την επέτειο θανάτου του Πλοίαρχου ε.α. Μίλτωνος Ιατρίδη.

Τέλος θα οριστεί νέος εκπρόσωπος του δήμου με τον αναπληρωτή του, στην Επιτροπή Ελέγχου για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος