FOLLOW US: facebook twitter

Εργαζόμενοι νοσοκομείου Πύργου: Έκοψαν πίτα με την ευχή να μειωθούν τα προβλήματα

Ημερομηνία: 28-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Υγεία

nosokomeio-pyrgou-pita1

Στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Πύργου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συλλόγου εργαζομένων. Δεκάδες από το προσωπικό του νοσοκομείου, συμμετείχαν για το καλό του χρόνου, με την ελπίδα πως η νέα χρονιά θα κυλήσει με λιγότερα προβλήματα.

nosokomeio-pyrgou-pita4

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Κώστας Μαχαίρας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «… κόβουμε την πίτα για να ευχηθούμε σε όλους τους εργαζόμενους και σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά, με υγεία και αισιοδοξία πάνω απ’ όλα και όλοι μαζί για το καλό του ασθενούς στο χώρο του υπηρετούμε και να προσφέρουμε στον κόσμο ότι είναι δυνατό καλύτερο».

nosokomeio-pyrgou-pita-diamantopoulos

Από την πλευρά του ο διοικητής του νοσοκομείου Κώστας Διαμαντόπουλος πέρα από τις ευχές που έδωσε στους παριστάμενους, τόνισε «ότι το 2017 θα είναι ένα έτος δύσκολο μεν, θεωρώ όμως ότι θα είναι μια αφετηρία για την αναβάθμιση και ανασυγκρότηση του Νοσοκομείου του Πύργου. Ήδη θεωρώ ότι αυτούς τους έξι μήνες έχουμε κατορθώσει να μείνουμε όρθιοι, παρά τις δύσκολες συνθήκες. Προσωπικά βέβαια, δεν με ικανοποιεί να μείνουμε όρθιοι. Θέλω να έχει μια διάρκεια, θέλω κάθε μέρα να κερδίζουμε κι από μια μάχη – μικρή ή μεγάλη – σε όλα τα επίπεδα και στη διοίκηση και στο ιατρικό και το νοσηλευτικό επίπεδο. Και θα πω αυτό που είπα και πριν τις γιορτές και αφορά όλους. Να μη συνηθίζουμε το πρόβλημα. Να μη λέμε έτσι γινόταν. Έτσι γινόταν και δε γινόταν σωστά. Πρέπει να αλλάξει. Σας εύχομαι καλή χρονιά και θεωρώ ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα» είπε ο κ. Διαμαντόπουλος.

nosokomeio-pyrgou-pita2

Σε ότι αφορά στους τυχερούς, έγινε κλήρωση για τρεις δωροεπιταγές, πέρα από τα φλουριά που «έκρυβαν» οι πίτες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος