FOLLOW US: facebook twitter

Σάκης Τσιώλης: «Ο Αστέρας κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου»

Ημερομηνία: 07-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Σάκης Τσιώλης, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές αυτή τη στιγμή, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα asterasamaliadas.gr, με αφορμή τη βράβευσή του από τον αμαλιαδίτικο σύλλογο, αύριο, στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Ο αμαλιαδίτικος σύλλογος τιμά έναν άνθρωπο ο οποίος τελείωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Αστέρα και ξεκίνησε μια νέα σπουδαία καριέρα, ως προπονητής, πάλι από τον Αστέρα.

Ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε μεταξύ άλλων στο asterasamaliadas.gr: «Κάθε φορά που επιστρέφω στην Ηλεία είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Έχω πολύ σημαντικούς λόγους να το κάνω. Ο Αστέρας για μένα κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Είναι η ομάδα από την οποία τελείωσα την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Και συνάμα, η ομάδα από την οποία ξεκίνησα την καριέρα μου ως προπονητής.

Κι αν πούμε ότι η καριέρα μου ως ποδοσφαιριστή πέτυχε τους στόχους που είχα θέσει, κατάκτηση Πρωταθλήματος, Κυπέλλου και εθνική ομάδα, τότε ήταν σημείο καμπής στη ζωή μου το γεγονός ότι κρέμασα τα παπούτσια μου και έγινα προπονητής, ανοίγοντας μια νέα συναρπαστική σελίδα στην καριέρα μου. Κατά συνέπεια, όταν γραφτεί αυτή η ιστορία, στο βιβλίο της ζωής μου, ο Αστέρας Αμαλιάδας θα αποτελεί ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο».

«Καταπληκτικός άνθρωπος ο Π. Νικολόπουλος»

Ο Σάκης Τσιώλης, επισημαίνει όμως και έναν ακόμα λόγο, της έλευσής του στην Αμαλιάδα: «Η επιστροφή μου στην Αμαλιάδα, για να με βραβεύσει ο Αστέρας έχει ακόμα μια ξεχωριστή σημειολογία. Την εποχή που βρισκόμουν στον Αστέρα, πρόεδρος ήταν ο αείμνηστος Πάνος Νικολόπουλος. Και τώρα, πρόεδρος είναι ο ανιψιός του, Κώστας Νικολόπουλος. Και θα έλεγα είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκομαι στην Αμαλιάδα. Ο Πάνος Νικολόπουλος ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος και έχω ακόμα τις φωτογραφίες από τα Χριστούγεννα που κάναμε μαζί. Περιττό να πω ότι συγκλονίστηκα με την είδηση του θανάτου του. Από τον Αστέρα Αμαλιάδας έχω φίλους, όπως κάποια πρόσωπα από την τότε διοίκηση, τα αδέρφια Θλιβερού, με τους οποίους έχω μια εξαιρετική σχέση, αλλά και με αρκετούς άλλους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot