FOLLOW US: facebook twitter

Πολλές δράσεις και την νέα χρονιά

Ημερομηνία: 01-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

astrinia-pita4

Έκοψε την πίτα του ο Εκπολιτιστικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος Αγ. Ιωάννη Αμαλιάδας «ΑΣΤΡΙΝΙΑ»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε, την Κυριακή το βράδυ, ο Εκπολιτιστικός & Φυσιολατρικός Σύλλογος Άγιου Ιωάννη Αμαλιάδας «Η ΑΣΤΡΙΝΙΑ», στο πολιτιστικό κέντρο του Αγίου Ιωάννη Αμαλιάδας. Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο ιερέας π. Διονύσιος Θεοδόσης, ευχόμενος χρόνια πολλά και καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους. Την εκδήλωση συντόνισε το μέλος του συλλόγου κα. Βούλα Σκλάβου.

astrinia-pita6

astrinia-pita5

astrinia-pita3

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο αντιδήμαρχος Ήλιδας κ. Νώντας Παναγιωτόπουλος όπου ευχήθηκε καλή χρονιά και διαβεβαίωσε τον σύλλογο, ότι ο δήμος θα βρίσκεται στο πλευρό του, ενώ η πρόεδρος του συλλόγου κα Τουτούνη – Τσούλου Θάλεια, πλαισιωμένη από τα μέλη του Δ.Σ, αναφέρθηκε στο πολιτιστικό έργο και γενικά στις δράσεις, της χρονιάς που πέρασε και στον προγραμματισμό της νέας περιόδου, που θα περιλαμβάνει επίσης πολλές δράσεις και εκδηλώσεις.

astrinia-pita8

astrinia-pita7
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρώην βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Μαρίνος, όπου απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο αντιδήμαρχος κ Σπύρος Τζουλέκης, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας κα. Δήμητρα Βαρελά, που απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Πάνος Παναγιωτάρας, η σύζυγος του Δημάρχου Ήλιδας κα. Ιωάννα Χριστοδουλοπούλου, η πρόεδρος κα. Αθηνά Κούλη και μέλη του συλλόγου Γυναικών Χαβαρίου, η πρόεδρος κα Ελένη Δαλαμάρα και μέλη του συλλόγου Γυναικών Σαβαλίων, μέλη του συλλόγου Φυλέας του Αυγείου, μέλη του συλλόγου Καλυβίων «Η ΗΛΙΔΑ», μέλη του αθλητικού σωματείου «ΠΗΝΕΙΑΚΟΣ», ο πρώην διοικητής πυροσβεστικής Ν. Ηλείας και μέλος του συλλόγου κ. Στασινόπουλος Νικόλαος και πλήθος κατοίκων του Αγίου Ιωάννη και της ευρύτερης περιοχής.
Τυχερή ήταν η κα Ουρανία Μανέτα που βρήκε το φλουρί της πίτας και έλαβε το δώρο μας. Επίσης ο σύλλογος μοίρασε αρκετά δώρα, και κέρασε γλυκά, ποτά και αναψυκτικά, στην συνέχεια ακολούθησε χορός και ξεφάντωμα. Ο σύλλογος Ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχεται μια Καλή και Δημιουργική Χρονιά!

astrinia-pita1

astrinia-pita2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος