FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Σ. και οικονομικός απολογισμός

Ημερομηνία: 01-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Οικονομία

kalidona-politistikos-sullogos-oikonomikos-apologismos

Πολιτιστικός Σύλλογος Καλίδονας ΣΑΡΕΝΑ – Επίτιμος πρόεδρος ο Δημήτρης Γ. Μποφίλης

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Γ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλίδονας ΣΑΡΕΝΑ, με ικανοποιητική απαρτία των μελών του. Ψηφίστηκε ομόφωνα ο απολογισμός του 2016 και ο προϋπολογισμός του 2017 και θα κατατεθεί στην Υπηρεσία Επιτρόπου και στο Δήμο Ζαχάρως.
Έγινε ενημέρωση για τις δραστηριότητες του περασμένου χρόνου και προγραμματισμός των δραστηριοτήτων του 2017. Ομόφωνα αποφασίστηκε να εφαρμοστεί από το Δ.Σ. το άρθρο 7 του καταστατικού που αφορά τη διαγραφή μελών που δεν πληρώνουν τις εισφορές τους.
Μετά από εισήγηση του ΔΣ προς τη ΓΣ σύμφωνα με το άρθρο 4 του καταστατικού ανακηρύχτηκε επίτιμος πρόεδρος ο κ. Δημ. Γ. Μποφίλης. Ο Κος Μποφίλης υπήρξε ο πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου ΣΑΡΕΝΑ το 1985.Στο προσώπου του τιμήθηκαν όλοι αυτοί οι νέοι που είχαν τη λαμπρή ιδέα να ιδρύσουν το Σύλλογό μας. Ο δάσκαλος Ανδρέας Μαρκεσίνης που υπηρετούσε τότε στην Καλίδονα συγκέντρωσε τους νέους εκείνης της εποχής, τους ενημέρωσε και τους καθοδήγησε πως έπρεπε να δραστηριοποιηθούν για το καλό του χωριού της. Είχαν οργανώσει την πρώτη τους αποκριάτικη εκδήλωση και ο πρόεδρος στην ομιλία του είχε αναφερθεί στη νεολαία του χωριού ,αναφερόταν στην ομόνοια και αγάπη που πρέπει να έχουν μεταξύ τους,, στη συμμετοχή που πρέπει να έχουν για να υλοποιούνται τα οράματα και οι ιδέες τους κ.α.. Τα μέλη που παρευρίσκονταν έφεραν στη μνήμη τους λεπτομέρειες που της εποχής εκείνης. Η χειρόγραφη ομιλία του, δόθηκε και διαβάστηκε στο σώμα από τη μητέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος