FOLLOW US: facebook twitter

Πολιτισμός προσφοράς στην Αμαλιάδα από την Θεατρική Ομάδα ΕρασιΤΕΧΝΕΣ

Ημερομηνία: 04-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Γέμισε το φουαγέ του Λαζαράκειου από το υστέρημα του κοινού στην παράσταση «Δείπνο Ηλιθίων»

Με σακούλες γεμάτες τρόφιμα καλύφθηκε ο χώρος του φουαγιέ, μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων «Δείπνο ηλιθίων» από την Θεατρική Ομάδα ΕρασιΤΕΧΝΕΣ. Η προσφορά του κόσμου που αντί εισιτηρίου έδωσε τρόφιμα και φάρμακα για τους έχοντες ανάγκη, ήταν πραγματικά τεράστια και γέμισε με ικανοποίηση τόσο τους συντελεστές της ομάδας, όσο και τους εκπροσώπους της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Ήλιδας που θα αναλάβουν να διανέμουν την βοήθεια που συγκεντρώθηκε.

Το μεσημέρι της Τετάρτης παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου για να ευχαριστήσουν τον κόσμο για τη στήριξή του τόσο στην θεατρική ομάδα όσο και στην κοινωνία.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Μάκης Παπαγιαννόπουλος ευχαρίστησε τη θεατρική ομάδα «… που προσέφερε τέχνη πολιτισμό και κουλτούρα στην πόλη μας. Τους συνδημότες μας που προσέφεραν όλα αυτά τα αγαθά τα οποία με διακριτικότητα και με τρόπο που πολύ καλά ξέρει η Κοινωφελής Επιχείρηση με το Συμβούλιο της θα μοιράσει και θα διανείμει σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Ταυτόχρονα δε θα γίνουμε αρωγοί και σε επόμενες τέτοιες δράσεις και το συντομότερο δυνατό θα κάνουμε κάτι αντίστοιχο. Η Κοινωφελής Επιχείρηση αγαπάει αγκαλιάζει και είναι δίπλα στη θεατρική ομάδα. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς».

Ο αντιπρόεδρος Γιάννης Ντακούλιας συνεχάρη τη θεατρική ομάδα «… που παρουσιάζοντας το έργο δείπνο ηλιθίων απέδειξε ότι στηρίζει το κοινωνικό έργο του δήμου και από την άλλη χαρίζει χαμόγελο ευτυχία σε ένα λαό που χειμάζεται και υποφέρει λόγω της κρίσης».

Ο σκηνοθέτης Χάρης Κότσιφας μεταξύ άλλων αφού ευχαρίστησε τα μέλη της ομάδας τόνισε πως «… εμείς έχουμε καταλάβει ότι όταν κάνεις πολιτισμό αγαπάς την τέχνη, τον άνθρωπο τη ζωή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που θυσίασαν το χρόνο τους για να έρθουν στις πρόβες και να στήσουν αυτή την παράσταση και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να είμαι σκηνοθέτης αυτής της παράστασης». Παράλληλα ευχαρίστησε θερμά τους καταστηματάρχες που με την χορηγία τους, έδωσαν την δυνατότητα στην ομάδα να μην βάλει εισιτήριο στην παράσταση αλλά αντί αυτού το κοινό να προσφέρει τρόφιμα και φάρμακα για τους έχοντες ανάγκη.

Τέλος ο ηθοποιός Ντίνος Κώνστας αφού εξέφρασε και αυτός τις ευχαριστίες του στο κοινό επισήμανε πως «… οι παραστάσεις ήταν λίγες για την επιθυμία του κοινού να παρακολουθήσει. Αυτό είναι το θέατρο να δίνεις χαρά με όποιος τρόπο μπορείς. Εμείς δώσαμε χαρά πάνω στο σανίδι, αλλά πολύ μεγαλύτερη κάτω από αυτό. Και σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη, δώσαμε το ελάχιστο ότι μπορεί ο καθένας. Νομίζω πως είναι ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση»…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot