FOLLOW US: facebook twitter

Πολίτες συνέλαβαν τσιγγάνα την ώρα που έκλεβε…

Ημερομηνία: 30-12-2016 | Συντάκτης:

tsiggana-listeia2

Οι μέρες των γιορτών δεν παύουν να κρύβουν παγίδες… Στο κέντρο της πόλης του Πύργου, πολίτες αντιλήφθηκαν πως δεν πήγαινε κάτι καλά με την συμπεριφορά μιας νεαρής τσιγγάνας που περιτριγύριζε έναν ηλικιωμένο άντρα στην οδό Μανωλοπούλου στο ύψος της συμβολής με την οδό Μπιζανίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πολίτες είδαν λίγο μετά τις έντεκα το πρωί, την τσιγγάνα που πλησίασε τον ηλικιωμένο και μετά από λίγο άρχισε να απομακρύνεται γρήγορα από κοντά του. Την κυνήγησαν και την ακινητοποίησαν και όπως διαπίστωσαν, η νεαρή είχε καταφέρει να αρπάξει με τη μέθοδο της απασχόλησης το ποσό των 200 ευρώ από τον ηλικιωμένο. Το πρώτο πράγμα που συνέβη ήταν υπό την πίεση των πολιτών, η τσιγγάνα να επιστρέψει το ποσό στον ηλικιωμένο και να του ζητήσει συγνώμη για την πράξη της. Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με τις μαρτυρίες των πολιτών μετά από αυτό αποχώρησε από το σημείο, όμως οι πολίτες κράτησαν εκεί τη νεαρή, την οποία παρέδωσαν αργότερα στους αστυνομικούς που έφτασαν στην οδό Μανωλοπούλου.

tsiggana-listeia1

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τη νεαρή στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, όπου εξετάστηκε, χωρίς όμως να προκύπτει σε βάρος της κατηγορία, από τη στιγμή που δεν υπήρχε καταγγελία ή μήνυση από τον παθόντα. Ωστόσο εξετάστηκε η εμπλοκή της σε άλλες αξιόποινες πράξεις, αλλά και οι νομικές εκκρεμότητες με καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot