FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας – Αστέρας Βλαχιώτη 0-1: Δεν ήταν ο γνωστός ΠΑΟΒ

Ημερομηνία: 09-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες, λόγω αποβολής των Ντόμα, Λιόση

Ο ΠΑΟ Βάρδας δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση χθες στο «Γρ. Καλάκος» και δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ηττήθηκε 1-0 από τον Αστέρα Βλαχιώτη του Μίκι Τσίρκοβιτς και μάλιστα έχασε δύο παίκτες για τη συνέχεια, καθώς αποβλήθηκαν οι Ντόμας, Λιόσης.

Στο α΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΒ είχε την υπεροχή αλλά δεν μπορούσε να φτάσει εύκολα στα καρέ του Παλιούρα. Απείλησε πρώτος στο 8΄ με ένα απευθείας φάουλ του Γιώργου Πολίτη που απέκρουσε δύσκολα ο γκολκίπερ του Αστέρα αλλά στην πρώτη καλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων, βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ήταν το 35ο λεπτό όταν ο Γεμιστός βγήκε τετ-α-τετ και νίκησε τον Καπούταγλη (0-1).

Στην επανάληψη, οι Λάκωνες έπαιξαν ακόμα πιο κλειστά και οι πράσινοι δεν έβρισκαν χώρους. Στο 48′ μια κεφαλιά του Νικολόπουλου μπλόκαρε ο Παλιούρας, ώσπου στο 75΄ η ηλειακή ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αυστηρής κόκκινης κάρτας στο Ντόμα για δυνατό μαρκάρισμα. Στο 80΄ έμεινε με δέκα παίκτες και ο Αστέρας Βλαχιώτη, καθώς ο Ίλιεφ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κι ενώ ο ΠΑΟΒ πίεζε για την ισοφάριση, στο 87΄ έχασε και δεύτερο παίκτη, αφού ο Λιόσης χτύπησε αντίπαλο και αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα.

 

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Χούσα (78′ Καλογερόπουλος), Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος (62′ Καρούτης), Γ. Πολίτης (69′ Μάζης), Ντόμας, Μελετίδης, Κωνσταντινίδης, Λιόσης.

Αστέρας Βλαχιώτη: Παλιούρας, Τσουκαλάς, Κόντης (90+2′ Σαρίδης), Ιλιεφ, Μπριλλάκης, Τσιμικλής (33′ λ.τρ. Βιγιαφάνες), Ψιάνος, Σταμογιάννος, Γεμιστός (82′ Κάτσικας), Μικελάτος (77′ Μινέα), Χρήστου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος