FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-ΠΑΟ Βάρδας 2-3: Ξανά στη Γ΄ Εθνική ο ΠΑΟΒ

Ημερομηνία: 02-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι παίκτες του ΠΑΟΒ χειροκροτούν τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο στάδιο Πύργου.

Κέρδισε  3-2 τον Πανηλειακό και παρέμεινε στην κατηγορία

Ο ΠΑΟ Βάρδας για έκτη σερί σεζόν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, καθώς νίκησε χθες 3-2 τον αδιάφορο βαθμολογικά Πανηλειακό στον Πύργο και παρέμεινε στην κατηγορία. Μια μεγάλη επιτυχία για τους πράσινους της Βουπρασίας, που με μειωμένο μπάτζετ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, κατάφεραν, έστω την ύστατη ώρα, να ανανεώσουν τη συμμετοχή τους στη Γ΄ Εθνική. Όσο για τον Πανηλειακό, η χθεσινή ήττα δεν αμβλύνει τις εντυπώσεις. Η 3η θέση αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, τηρουμένων των αναλογιών (χαμηλότερο μπάτζετ εν συγκρίσει με Αστέρα και Βλαχιώτη). Και αν δεν έχανε τόσους πολλούς βαθμούς στην έδρα του (11 μέχρι χτες), θα μπορούσε να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρωτιά στον όμιλο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΒ πιο αποφασισμένο, αλλά τον Πανηλειακό να προηγείται στο σκορ. Στο 11΄ ο Σωτηρόπουλος έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Λεβέντης με σουτ έκανε το 1-0. Τρία λεπτά μετά, οι πράσινοι ισοφάρισαν. Ο Περικλής Πολίτης σέντραρε από δεξιά και ο παίκτης-προπονητής Κώστας Κωνσταντινίδης με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 18΄ το δυνατό σουτ του Δημητρίου έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Καπετανάκης και στο 36΄ έγινε το 1-2. Ξανά ο Περικλής Πολίτης σέντραρε από δεξιά στην καρδιά της άμυνας, ο Ντόμας έκανε το κοντρόλ και σούταρε εύστοχα.

Δύο γκολ σε δύο λεπτά

Στην επανάληψη, ο Πανηλειακός ήταν καλύτερος και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 55΄ ο Γκοτσούλιας έκανε την προβολή από γύρισμα του Χατζηστάμου αλλά δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και στο 63΄ το σουτ του Λεβέντη από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καπούταγλης. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο ΠΑΟΒ σημείωσε το 1-3 στο 71΄. Ο Ντόμας έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον  «Κόκο» και αυτός νίκησε στο τετ-α-τετ τον Καπετανάκη. Δύο λεπτά μετά όμως, ο Πανηλειακός μείωσε σε 2-3. Ο Νικολόπουλος σέντραρε από αριστερά και ο Γκοτσούλιας με κεφαλιά νίκησε τον Καπούταγλη. Στο 77΄ το σουτ του Καρούτη έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή ο Λεβέντης και στο 90΄, στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Νικολόπουλος επιχείρησε σέντρα, ο Κρεββατάς έπιασε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο γκολκίπερ του ΠΑΟΒ. Στις καθυστερήσεις πέρασε στο παιχνίδι ο Διονύσης Πλαστουργός, στην επανεμφάνισή του μετά τον τραυματισμό του και χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο.

Καλύτεροι από τον ΠΑΟΒ οι Περικλής Πολίτης, Κωνσταντινίδης, Ντόμας και από τον Πανηλειακό οι Λεβέντης, Γκοτσούλιας. Τον αγώνα παρακολούθησαν 400 περίπου φίλαθλοι, εκ των οποίων οι 50 από τη Βάρδα, που  χειροκρότησαν στο τέλος τους παίκτες της ομάδας.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας (72΄ Κρεββατάς), Σούλης (65΄ Γιαννακόπουλος), Μπουρνέλης, Νικολόπουλος, Γκοτσούλιας, Σέχου, Χατζηστάμου (90΄+ Πλαστουργός), Σωτηρόπουλος (59′ Βουργουντζής).

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Λιόσης, Χούσα, Δ. Νικολόπουλος, Δημητρίου, Θ. Νικολόπουλος (81΄ Καλογερόπουλος), Γ. Πολίτης, Ντόμας, Γούρμος (74΄ Καρούτης), Κωνσταντινίδης, Π. Πολίτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot