FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Ξενοφών 0-0: Υπό το φόβο της ήττας…

Ημερομηνία: 02-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ενιπέας και Ξενοφών πήραν από ένα βαθμό

Ενιπέας και Ξενοφών, όπως και στον α΄ γύρο έμειναν στο 0-0, καθώς η ήττα θα ήταν καταδικαστική για όποιον τη γευόταν. Πλέον οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τρίτη θέση μαζί με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων και θέλουν το 2 στα 2 τις εναπομείνασες δύο αγωνιστικές για να τερματίσουν στην τετράδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 10’ ο Παπαγεωργίου ήταν άστοχος  και στο 13’ ο Κωνσταντόπουλος νικήθηκε από τον Δασκαλόπουλο. Στο 30’ μετά από κόρνερ του Τσαντίλη η κεφαλιά του Παπαγεωργίου βρήκε σε σώματα και στην τελευταία καλή φάση του α΄ ημιχρόνου, στο 40’,  ο Τριανταφύλλης έπιασε αέρα από καλή θέση. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ ο Δασκαλόπουλος μπλόκαρε την κεφαλιά του Μπακατσέλου και στο 65’ ο Κουτρουμπής πρόλαβε τον Τριανταφύλλη. Στην τελευταία καλή στιγμή του ντέρμπι, στο 75’, ο Δασκαλόπουλος απέκρουσε  το μακρινό σουτ του Μπακατσέλου.

Eνιπέας: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος (82’ Γκουβέρος), Δαλαβούρας, Τσαντίλης, Κωτσάκης, Κύτταρης, Δ. Τσίγκρηλας, Γκρίλλας, Ραυτόπουλος (61’ Π. Τσίγκρηλας), Παπαγεωργίου (80’ Καλαντζής), Τριανταφύλλης.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Δημάκης, Μιλοσέσκι (12’ λ.τρ. Αλεξόπουλος – 88’ Γ. Παναγόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Π. Κουτσογιαννάκης, Παναγόπουλος Φ. (46’ Μ. Παναγόπουλος), Αντωνόπουλος (46’ Ζαπάντης), Μπακατσέλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος