FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Μπροστά του Ενιπέας και Λεωνίδιο

Ημερομηνία: 28-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45928″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Πανηλειακός γέμισε τις μπαταρίες του με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Την Κυριακή οι παίκτες είχαν ρεπό (αρκετοί από αυτούς όπως και ο προπονητής, Γιώργος Κούτσης, παρακολούθησαν το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας με τις Καρυάτιδες Σπάρτης) και χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Αύριο Τετάρτη δίνουν στη Μαγούλα, το αδιάφορο, βαθμολογικά, ματς Κυπέλλου με τον Ενιπέα (έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση όπως και η ομάδα του Λαντζοΐου) και την προσεχή Κυριακή οι ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν στο Λεωνίδιο για να αντιμετωπίσουν την πιο αδύναμη αμάδα του 5ου Ομίλου, που δεν έχει βαθμό και σε 7 αγώνες έχει δεχτεί 19 γκολ και έχει πετύχει μόλις δύο.

Μπορεί το παιχνίδι να φαντάζει εύκολο, αλλά ο Γιώργος Κούτσης ζητά σοβαρότητα από τους παίκτες του, καθώς τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς προσπάθεια. Άλλωστε περιθώρια για απώλεια βαθμών με ομάδες σαφώς υποδεέστερες, δεν υπάρχουν, προκειμένου ο Πανηλειακός να ανέβει ακόμα περισσότερα βαθμολογικά και να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις (είναι 5ος με 11 βαθμούς, πέντε πίσω από τον πρωτοπόρο Αστέρα).

Στα αγωνιστικά, προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν καθώς οι Σωτηρόπουλος, Νιφορόπουλος είναι πλέον απολύτως καλά. Ούτε όμως τιμωρημένοι και οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν πάνοπλοι στο Λεωνίδιο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot