FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Για βαθμούς στην Καλαμάτα

Ημερομηνία: 19-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ταξιδεύει την Κυριακή στην Καλαμάτα για το μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, κόντρα στη «μαύρη θύελλα». Στόχος να επιστρέψει με βαθμό ή βαθμούς και να δώσει συνέχεια στο αήττητο των τελευταίων έξι αγωνιστικών όπου έχει 4 νίκες (με Αστέρα Αμαλιάδας, Λεωνίδιο, Αχαϊκή και Βάρδα) και δύο ισοπαλίες (με Τσικλητήρα και
Αστέρα Βλαχιώτη). Η αποστολή των ερυθρόλευκων δεν είναι εύκολη, καθώς η Καλαμάτα είναι σκληροτράχηλη, αλλά υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα.

Απών θα είναι ξανά ο Γιάννης Σωτηρόπουλος που θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του αλλά και ο νεαρός Γιώργος Βουργουντζής, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στον αγώνα με τον Βλαχιώτη. Στην αποστολή αναμένεται να είναι και οι νεοαποκτηθέντες Κώστας και Θανάσης Ασημακόπουλος. Η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Πανηλειακού στην Καλαμάτα υπό το φόβο επεισοδίων. Τέλος, ο Ανδρέας Γκάμαρης από την ΕΠΣ Αθηνών με βοηθούς τους Νιδριώτη, Κρετσίμο θα διευθύνουν το ντέρμπι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος