FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Μονόδρομος νίκης με Παναρκαδικό

Ημερομηνία: 19-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας Αμαλιάδας βρίσκεται πλέον σε απόσταση βολής από τον Αστέρα Βλαχιώτη (στο -2) κι έχει μπροστά του τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Παναρκαδικό. Μια δυνατή ομάδα που χρειάζεται μεγάλη προσοχή, προκειμένου να έρθει η νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα σε τροχιά πρώτης θέσης.

Ο Παναρκαδικός βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς και προέρχεται από σχετικά εύκολη νίκη επί του Διαγόρα Βραχνεΐκων με 2-0. Δύο είναι τα προβλήματα για το Σούλη Παπαδόπουλο, ο τραυματίας Νίκος Μπουζούρας που θα λείψει, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του επίσης τραυματία Τάσου Κυριάκου.

Ο έμπειρος τεχνικός είδε το Γιώργο Μπουντόπουλο να προσαρμόζεται άμεσα και να σκοράρει στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Αστέρα. Κι αν οι «βυσσινί» βρουν το εύκολο γκολ, έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να πάρουν την πρώτη θέση καθώς σχεδόν σε κάθε αγώνα δημιουργούν πολλές φάσεις.

«Την Κυριακή όλοι πάμε γήπεδο»

Η διοίκηση του Αστέρα με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» την Κυριακή: «Μετά τη νέα νίκη της ομάδας μας στην Κεφαλονιά, πλέον όλα εξαρτώνται από εμάς. Η πρώτη θέση είναι και δική μας υπόθεση. Την Κυριακή στην Αμαλιάδα απέναντι στον Παναρκαδικό (3μ.μ.), βρισκόμαστε δίπλα στον Αστέρα μας και μαζί ξεκινάμε την αντεπίθεση. Γεμίζουμε την εξέδρα, στέλνουμε το «μήνυμα» για τη νίκη και στηρίζουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Την Κυριακή όλοι πάμε στο γήπεδο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος