FOLLOW US: facebook twitter

Ομορφιά και Υγεία: Καλοκαιρινά tips για να αποφύγετε ο,τι δε σας αρέσει το καλοκαίρι!

Ημερομηνία: 03-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Υγεία

Το καλοκαίρι ιδρώνουμε, χαλάνε τα μαλλιά μας, κοκκινίζουμε από τον ήλιο… εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα καλοκαιρινά tips για να αποφύγετε ό,τι δε σας αρέσει το καλοκαίρι!

-Ρίξε χυμό λεμονιού σε σημάδια από ιδρώτα στα ρούχα σου. Η οξύτητα του λεμονιού θα αφαιρέσει εντελώς τα σημάδια και θα δώσει έξτρα φρεσκάδα.

-Το μανό χαλάει γρήγορα το καλοκαίρι γι’ αυτό ένα τρελό tipείναι να το διατηρήσεις στο ψυγείο ή να το βάλεις τουλάχιστον μια ώρα εκεί πριν βάψεις τα νύχια σου. Μετά είναι σίγουρο ότι δε θα κάνει αυτές τις απαίσιες φουσκαλίτσες!

-Για να μην αλλάζεις κάθε δύο μέρες ξυράφι μπορείς να του ρίχνεις μια σταγόνα λάδι αφού το χρησιμοποιήσεις για να μην σκουριάσει και σου προκαλέσει μόλυνση.

-Χρησιμοποίησε παγωμένα σακουλάκια με χαμομήλι στη γραμμή του μπικίνι για τους ερεθισμούς.

-Ρίξε ταλκ πάνω στην άμμο που έχει κολλήσει πάνω σου και αυτή θα φύγει!

-Βάλε αποσμητικό στο πίσω μέρος του λαιμού σου πριν στεγνώσεις τα μαλλιά σου ώστε να αποφύγεις τον ιδρώτα!  Θα έχει την ίδια αποτελεσματικότητα όπως όταν το βάζεις στις μασχάλες σου.

-Να χρησιμοποιείς ξηρό σαμπουάν όταν λούζεσαι τη νύχτα.Το σαμπουάν θα απορροφήσει την υγρασία και δεν θα ξυπνήσεις με λαδωμένα μαλλιά.

-Ετοίμασε παγάκια με τζελ από αλόη για να αντιμετωπίσεις τα εγκαύματα από τον ήλιο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος