FOLLOW US: facebook twitter

Ντ. Καλαμπάκος: «Έχουμε ανηφόρα μπροστά μας»

Ημερομηνία: 18-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”47463″ img_size=”full”][vc_column_text]«Συγχαρητήρια στον Θανάση και την ομάδα του η οποία μπήκε πιο έτοιμη και αποφασισμένη, ήξερε τι κυνηγούσε και στο τέλος έφυγαν ευχαριστημένοι, καθώς τα παιδιά του πάλεψαν παρά τις δυσκολίες που ακούμε ότι περνάει η ομάδα του τον τελευταίο καιρό. Εμείς από την πλευρά μας για 25 λεπτά απουσιάζαμε από το παιχνίδι. Η πνευματική μας προσέγγιση ήταν πολύ κακή, δεν μπορέσαμε να παίξουμε την άμυνα που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα, ούτε να πασάρουμε δεν μπορούσαμε σωστά. Επιπλέον κάναμε πολλά χαζά και ανορθόδοξα λάθη και θα έλεγα το ίδιο  παραμύθι, τα νέα τα παιδιά, ταραγμένα κλπ..

Μετά το 25’ κάτι κάναμε κι εμείς , προσπαθήσαμε να μπούμε μέσα στο γήπεδο να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, τουλάχιστον να τρέχουμε και ας μην σκεφτόμαστε. Κάποια στιγμή έγινε αυτό αλλά ήταν και η διαφορά αρκετά μεγάλη για να κλείσει, έπρεπε να μπουν μεγάλα σουτ, κάποια τα βάλαμε στο τέλος. Όμως η Λάρισα είχε την ποιότητα στο τέλος, την ικανότητα και την εμπειρία, έβαλε την μπάλα στο λόου ποστ και οι Σάφτενααρ και Παπαντωνίου καθάρισαν την …μπουγάδα όταν χρειάστηκε ένα καλάθι να βάλουν με ηρεμία. Δοκιμάσαμε διάφορα πράγματα, αλλά δεν αρκούσαν, διότι το πρώτο μας ημίχρονο ήταν τραγικό.

Ο Σκουρτόπουλος έπρεπε να …συλληφθεί για ασέλγεια επί πτωμάτων στο πρώτο ημίχρονο. Η ζωή συνεχίζεται για εμάς, έχουμε ανηφόρα μπροστά μας. Μετά από ένα χαρωπό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα που ήμασταν ευχαριστημένοι, τώρα είμαστε στριμωγμένοι στα σχοινιά, αλλά τουλάχιστον έχουμε την εμπειρία, όχι σε ότι αφορά εμένα, αλλά διοικητικά, να ξεπεράσουμε τη δυσκολία και όλοι μαζί να βρούμε την λύση, να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στο επόμενο ματς και να μπούμε σε μια σειρά. Χίλια ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που μας ακολούθησαν με τόσες ώρες ταξίδι κι εμείς τους στενοχωρήσαμε».

Θ. Σκουρτόπουλος: «Πολύ σημαντική νίκη»

«Ευχαριστώ τον Ντίνο για τα καλά του λόγια, είναι ένας αδερφικός μου φίλος, έχουμε πολλά χρόνια κοινής πορείας… Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι το ανέλυσε πολύ καλά. Είχαμε τρεις βδομάδες πολύ κακής δουλειάς διότι δεν συμπληρώνουμε δεκάδα με τίποτα, είμαστε 8 ή 9 παίκτες στην καλύτερη περίπτωση… Κάναμε μια καλή αρχή, παίξαμε σωστά στην άμυνα, ειδικά στα πικ εν ρολ απέναντι στα δύο δυνατά γκαρντ του Κοροίβου, μετά χάσαμε την συγκέντρωση, πήγαμε με το σκορ, λάθος προσέγγιση, και γυρίζοντας την άμυνα στην ζώνη δεν βρήκαμε λύσεις και αρχίσαμε να ψάχνουμε μόνο την επίθεση, χάνοντας την συγκέντρωση στην άμυνα, αφού δεχτήκαμε 5 γκολ φάουλ σε λέι-απ. Μόνο στα τελευταία 3 λεπτά σκληρύναμε όπως έπρεπε, έγιναν και 2-3 καλές επιλογές στην επίθεση και έτσι κρατήσαμε το σκορ και πήραμε πολύ σημαντική νίκη».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot