FOLLOW US: facebook twitter

Με έξι βραβεία επέστρεψαν οι κομμωτές της Ηλείας!: Συμμετείχαν στο 3ο Περιφερειακό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων

Ημερομηνία: 19-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”73676″ img_size=”full”][vc_column_text]Για μια ακόμα φορά οι κομμωτές του νομού μας, μέλη του Σωματείου  Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Νομού Ηλείας, σάρωσαν όλα τα βραβεία σε καλλιτεχνικό διαγωνισμό κομμωτικής, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι μόνο ταλαντούχοι με φαντασία και δημιουργικότητα , αλλά ιδιαίτερα καταρτισμένοι και ενημερωμένοι πάνω  στις νέες τάσεις της υψηλής κομμωτικής και δεξιοτεχνίας. Οι κομμωτές μας που συμμετείχαν στο 3ο Περιφερειακό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, στο συνεδριακό κέντρο του Λιμένα Πατρών που έγινε την Κυριακή, με 2.000 περίπου συμμετοχές από 40 και πλέον ελληνικές πόλεις, μαζί με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Διονυσόπουλο, παρουσίασαν τις δημιουργίες τους και γύρισαν με έξι συνολικά βραβεία .

Ειδικότερα ο Διονύσης Νιάρχος, β΄ αντιπρόεδρος του Σωματείου της Ηλείας, απέσπασε την 1η θέση στην κατηγορία «Old School Barber», την 2η θέση στην κατηγορία «Κλασικό Κούρεμα (καρέ) – Χτένα, Ψαλίδι», την 4η θέση στην κατηγορία «Old School Barber» και την 4η θέση στην κατηγορία «Total Look – Ανδρικό».

Η Ιωάννα Κονδύλη απέσπασε την 4η θέση στην κατηγορία «Total Look – Γυναικείο».

Επίσης η Παναγιώτα Βένδρα απέσπασε την 4η θέση στην κατηγορία «Κλασικό Κούρεμα (καρέ) – Χτένα, Ψαλίδι».

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Νομού Ηλείας κ. Γιάννης Διονυσόπουλος συνεχάρη όλους τους βραβευθέντες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με σημαντικές διακρίσεις ανάμεσα σε τόσους άλλους συναδέλφους τους, καθώς ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος.

Το  Φεστιβάλ διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Κουρέων/ Κομμωτών, Μανικιούρ/ Πεντικιούρ του Ν. Αχαΐας «Η Αγία Τριάς».

Ωστόσο το Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Νομού Ηλείας, δεν επαναπαύεται, αλλά ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες του για την νέα συμμετοχή μελών του για την έκθεση « Hair and Beauty Exhibition τον Νοέμβριο στην Κύπρο.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1539879040324-37b1585d-dbaf-6″ include=”73677,73678,73679″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot