FOLLOW US: facebook twitter

Τμήματα θεατρικών εργαστηρίων για εφήβους και παιδιά από την θεατρική ομάδα «ερασιΤΕΧΝΕΣ» της Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 19-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Η θεατρική ομάδα «ερασιΤΕΧΝΕΣ» της Αμαλιάδας στα πλαίσια των προσπαθειών της για την αναβάθμιση της θεατρικής παιδείας στην πόλη της Αμαλιάδας πρόκειται άμεσα να ξεκινήσει από τις αρχές Νοεμβρίου τμήματα θεατρικών εργαστηρίων για παιδιά και εφήβους.

Τα μαθήματα θα γίνονται καθε Σαββατο ή Κυριακη σε δύο μεγάλες αίθουσες στο ισόγειο του Ιδρύματος ΑΠΟΣΤΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ στη Φραγκαβίλλα, που με αγάπη προσέφερε ο Μητροπολίτης μας κ.κ Γερμανός για τους σκοπούς της ομάδος.

Με εμψυχώτρια την συμπατριώτισσα Θεατρολόγο Γιαννακοπούλου Βασιλική, πτυχιούχο του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας, η θεατρική ομάδα «ερασιΤΕΧΝΕΣ στοχεύει στην καλλιέργεια της προσωπικής έκφρασης και της ιδιαιτερότητας του κάθε παιδιού και εφήβου.

Παιδιά από 6-11 και έφηβοι από 12-16 μέσα από ομαδικές δραστηριότητες θα μπορέσουν να εκφραστούν και να εξελιχθούν δημιουργικά σε πνευματικό και καλλιτεχνικό επίπεδο.

Στόχος  η επαφή των παιδιών με τον κόσμο του Θεάτρου, του κινηματογράφου, της φωτογραφίας, των κατασκευών μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και τις παράλληλες δράσεις. Επιθυμία της Ομάδας, όλα αυτά να καταλήξουν σε μια μεγάλη παράσταση στην οποία θα πάρουν μέρος όλα τα παιδιά.

Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει άμεσα με τον κ. Κότσιφα Χαράλαμπο στο τηλέφωνο 6972699375 και απογευματινές ώρες 6973234072 κ. Σκορδίλη Ελένη. Τα τμήματα θα έχουν κλειστό αριθμό μαθητών, γι αυτό θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος