FOLLOW US: facebook twitter

Μίλτος Μητρόπουλος: «Δικαιωμένος που πήγα στον ΠΑΟΒ»

Ημερομηνία: 19-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟ Βάρδας, Μίλτος Μητρόπουλος, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στους «πράσινους» της Βουπρασίας, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο Αχαγιώτης ποδοσφαιριστής ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στην αρχή της σεζόν και εντάχθηκε στην ομάδα της Βάρδας από τον Ιανουάριο και μετά, πραγματοποιώντας μεστές εμφανίσεις. Ο Μητρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο westcity.gr, την οποία σας παραθέτουμε αυτούσια.

Ο ΠΑΟΒ τα πήγε περίφημα φέτος. Πού οφείλεται η πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα κατά την γνώμη σου;

«Απ’ ό,τι έμαθα και εγώ από τους ανθρώπους της διοίκησης ήταν η καλύτερη χρονιά της ομάδας. Πρώτη φορά τερματίζει τόσο ψηλά στην βαθμολογία στη Γ΄ Εθνική. Πιστεύω η καλή μας πορεία οφείλεται σε μία αλυσίδα. Ξεκινά από την διοίκηση, μετά στον προπονητή και μετά σε εμάς τους παίκτες. Είχαμε απίστευτο κλίμα, ήμασταν όλοι μια μεγάλη οικογένεια και αυτό έβγαινε και στο γήπεδο, πέρα από τις δυνατότητες που είχαμε σαν ποδοσφαιριστές».

Πώς νιώθεις που ανήκεις στην ομάδα της Βάρδας; Θεωρείς ότι έκανες καλή επιλογή που πήγες στην “Μπάρτσα”;

«Τώρα που τελείωσε η σεζόν, ναι, μπορώ να πω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Πήγα σε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας, με έναν αξιόλογο προπονητή τον κ.Φωτόπουλο, τον οποίο ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύτηκε, όπως και την διοίκηση που ήταν πάντα δίπλα μας».

Πώς κρίνεις τον τρόπο που έφυγες από την Παναχαϊκή; Παρότι προερχόσουν από καλές παρουσίες με τα κοκκινόμαυρα; Κρατάς κάποια κακία;

«Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Πρώτα από όλα φταίω εγώ. Μακάρι να μπορούσα να είχα γίνει καλά το καλοκαίρι και να είχα ξεπεράσει τον τραυματισμό μου, αλλά μην λέω τα ίδια και γίνομαι κουραστικός. Δεν κρατάω καμία κακία στην ομάδα που αγαπάω από μικρό παιδί. Εύχομαι τα καλύτερα στην Παναχαϊκή και μακάρι κάποια μέρα να φορέσω και πάλι αυτή την φανέλα».

Ποια είναι τα πλάνα σου σε προσωπικό επίπεδο; Θα μείνεις στον ΠΑΟΒ ή ακόμα είναι νωρίς για να κοιτάξεις πιο μπροστά;

«Τα πλάνα μου δεν αλλάζουν. Είμαι ένα παιδί 21 χρόνων, από τότε που έχω ξεκινήσει το ποδόσφαιρο, έχω βάλει κάποιους στόχους και ένας έχει μείνει ανεκπλήρωτος. Αυτός είναι να αγωνιστώ στην Σούπερ Λιγκ και θα το παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις να το πετύχω. Τώρα όσον αφορά τον ΠΑΟ Βάρδας δεν γνωρίζω αν θα μείνω σίγουρα. Θα κάνω συζήτηση με τους ανθρώπους της ομάδας. Αν δεν έχω πρόταση από ομάδα παραπάνω κατηγορίας, σίγουρα ο ΠΑΟΒ έχει τον πρώτο λόγο. Καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία πάνω από όλα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος