FOLLOW US: facebook twitter

«Και τώρα οι δυο μας μπάρμπα»….

Ημερομηνία: 31-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34603″ img_size=”full”][vc_column_text]Λένε πως από Αύγουστο χειμώνα. Εγώ λέω καλό μήνα να ‘χουμε και μακάρι να παίξουμε το καλοκαίρι στην παράταση, γιατί από καλοκαιρίες πάσης φύσεως, καιρικές, πολιτικές, διαπραγματευτικές, η φετινή χρονιά δεν στάθηκε ιδιαίτερα επιεικής μαζί μας.

Όμως δεν έχω την παραμικρή διάθεση να βγάλω το στέμμα από τον βασιλιά του καλοκαιριού. Παρότι λογίζεται ιδιαίτερα σκληρός για το δημοσιογραφικό λειτούργημα, αφού ως γνωστόν τον Αύγουστο οι ειδήσεις αποτελούν είδος εν ανεπαρκεία.

Και εκεί λοιπόν που στίβω την κούτρα μου και ετοιμάζομαι να επιστρατεύσω την πολυετή μου πείρα για να μην πελαγώσω τον άνυδρο τούτο μήνα, από το πουθενά σκάει μύτη το «αντάρτικο» του Κωστάκη.

Ήταν κάτι που προέκυψε τυχαία ή οργανώθηκε επι-δέξια και από ποια πλευρά; Ατυχές περιστατικό που θα περάσει, ή έχουμε την κήρυξη ενός πολέμου, που εξελισσόταν ακήρυκτος από χρόνια;

Μιλώ για την ορατή πλέον αναμέτρηση ανάμεσα στον θείο Πρόεδρο και τον ανιψιό Περιφερειάρχη. Από την μια ο επίσημος κληρονόμος του πορφυρού τίτλου των Μητσοτάκηδων και από την άλλη ο φέρελπις γιος του Παύλου Μπακογιάννη και της… Μπακογιάννη.

Δεν ξέρω αν ήταν το φάλτσο χτύπημα του θείου να απαγορεύσει στον χαρισματικό ανιψιό να εμφανιστεί στην ίδια «φιέστα» με τον  Τσίπρα, ή αν η Ντόρα έκρινε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να ρίξει στη μάχη το «καλύτερό της όπλο».

Αυτό που με σιγουριά μπορώ να σου πω είναι ότι η εικόνα του «μικρού» να συνομιλεί ισότιμα και φιλικά με τον Πρωθυπουργό και κυρίως εκείνη η ευθεία βολή στο ατυχές βέτο του θείου ότι «η αυτοδιοίκηση δεν είναι νεροκουβαλητής κανενός κόμματος, τον έχρισε αυτοδίκαια ως το αντίπαλο δέος του Κυριάκου.

Μπορεί η πολυετής αναμέτρηση ανάμεσα στη Ντόρα Μπακογιάννη και τον μικρότερό της αδελφό να έληγε ως τώρα υπέρ του δεύτερου και τραυματικά για την ίδια, έχω όμως την αίσθηση ότι ήρθε ο καιρός να πάρει το αίμα της πίσω.

Όπερ σημαίνει ότι δεν θα αργήσει η ώρα που το «σπλάχνο» της θα ροβολήσει από τη Ρούμελη με την ιαχή «και τώρα οι δυο μας μπάρμπα»….[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot