FOLLOW US: facebook twitter

Κάνει λόγω για εχθρικές διαιτησίες!

Ημερομηνία: 04-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

alfeios

Α1 Κατηγορία- Dedalos Security

Αλφειός Επιταλίου

Λόγω για σφαγιαστική διαιτησία στο ματς με τη Νίκη Τραγανού, που αναγκάζει την ομάδα να παραταχθεί με δύο ελλείψεις στο κομβικό ματς με τα Καβάσιλα, κάνουν στον Αλφειό, επισημαίνοντας παράλληλα ότι γενικότερα αντιμετωπίζει εχθρική διαιτησία φέτος.

Ενδεικτικές εξάλλου είναι και οι δηλώσεις του Νίκου Αντωνόπουλου: «Θα αναγκαστούμε να παίξουμε σ’ ένα κομβικό για εμάς παιχνίδι με δύο σημαντικές απουσίες, εξαιτίας της εχθρικής διαιτησίας που αντιμετωπίσαμε στο Τραγανό. Φέτος ο Αλφειός αδικείται κατάφορα, καθώς έρχεται σε κάθε ματς αντιμέτωπος με εχθρικές διαιτησίες. Για μας η νίκη είναι μονόδρομος στο μεθαυριανό ματς», μας ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πέραν της κόκκινης κάρτας στους Μανέτα και Πρίφτη στο Επιτάλιο έχουν παράπονα κι από άλλες διαιτητικές αποφάσεις στο συγκεκριμένο μας, χωρίς όμως να αμφισβητείται ότι η Νίκη ήταν καλή στον αγώνα.

Μ’ αυτές τις απουσίες, λοιπόν, ο Αλφειός καλείται να πάρει το «τρίποντο» στο γήπεδό του, αν θέλει να… ανασάνει βαθμολογικά, καθώς έχει μείνει πίσω στην βαθμολογική κατάταξη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot