FOLLOW US: facebook twitter

Προπονήσεων συνέχεια με το… βλέμμα στη Μεγαλόπολη

Ημερομηνία: 04-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

asteras

Γ’ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα (με την χθεσινή και σημερινή προπόνηση να γίνονται στο Ενωσιακό της Σπιάντζας, ώστε οι παίκτες να εξοικειωθούν με τις συνθήκες του γηπέδου Μεγαλόπολης) ενόψει του προσεχούς εκτός έδρας αγώνα με την Δόξα Μεγαλόπολης.

Οι «βυσσινί» που έχουν βρει για τα καλά τον εαυτό τους με αναμορφωτή τον Μιχάλη Βλάχο θέλουν να εκμεταλλευτούν την καλή τους αγωνιστική κατάσταση αλλά και ψυχολογική, ώστε να φτάσουν σε μία ακόμη νίκη που θα τους ανεβάσει κι άλλο στην βαθμολογική κατάταξη.

Για τον αγώνα δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μπράβος και Δούλος (ο οποίος θα εκτίσει μάλιστα και ποινή για τις τέσσερις κάρτες που συμπλήρωσε), με τους δυο τους να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα.

Εκδρομή στη Μεγαλόπολη

Οι φίλοι του Αστέρα, οργανώνουν εκδρομή για τη Μεγαλόπολη, στην οποία θα μεταβούν με πούλμαν. Όπως έγινε γνωστό, η αναχώρηση θα γίνει το πρωί της Κυριακής από την Αμαλιάδα και συγκεκριμένα την καφετέρια La Strada (Λευτέρης Σαμαράς). Η τιμή συμμετοχής στην εκδρομή θα είναι 15€ μαζί με το εισιτήριο για το παιχνίδι (10€).

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος