FOLLOW US: facebook twitter

Θανατηφόρο τροχαίο στη Βάρδα – Νεκρή η 47χρονη που παρασύρθηκε από τo φορτηγό

Ημερομηνία: 15-05-2017 | Συντάκτης:

Στα σοβαρά τραύματά της υπέκυψε 47χρονη Παναγιώτα – Τούλα – Παναγιωτοπούλου, από τη Βάρδα που παρασύρθηκε απο τριαξονικό φορτηγό ΔΧ μέσα στο κέντρο της πόλης στην παλιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα συνέβη στις 14.50 όταν η άτυχη γυναίκα επιχείρησε να περάσει ανάμεσα από δύο σταθμευμένα οχήματα, το ένα εξ αυτών το φορτηγό.

Ο 51χρονος Ηλείος οδηγός του, προφανώς δεν αντιλήφθηκε την γυναίκα και εκείνη την ώρα επιχείρησε να ξεκινήσει για να βγει κανονικά στο δρόμο. Με τη δεξιά ρόδα όμως παρέσυρε τη γυναίκα που τραυμάτισε σοβαρά.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βάρδας έχοντας τις αισθήσεις της, όμως ο σοβαρός τραυματισμός της επέβαλε τη μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και στις 18.30 το απόγευμα του Σαββάτου εξέπνευσε.

Η Παναγιώτα – Τούλα – Παναγιωτοπούλου ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στη Βάρδα και ο θάνατος της βύθισε στο πένθος την περιοχή.

“Έφυγε σήμερα από κοντά μας ξαφνικά η Τούλα όλων μας. Καλό παράδεισο ….ήταν η έφηβη με την μελλόντικα και την υπέροχη φωνή που τραγουδούσε τα κάλαντα , η ακούραστη οδοιπόρος στους δρόμους της Βάρδας το κορίτσι της καρδιάς μας” έγραψε στο Facebook ο αντιδήμαρχος Τάσος Μυλωνόπουλος από τη Βάρδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot