FOLLOW US: facebook twitter

Κατάμεστη από κόσμο η 17η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 15-05-2017 | Συντάκτης:

Η δυναμική παρουσία του κόσμου ήταν και φέτος το κυρίαρχο σημείο στο Σαββατοκύριακο της έναρξης της 17ης Πανηλειακής Ανθοκομικής Έκθεσης στον Ανεμόμυλο Αμαλιάδας. Τα εγκαίνια τελέστηκαν το βράδυ του Σαββάτου από το δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδολόπουλο, που είχε μεταξύ άλλων στο πλευρό του την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δήμητρα Βαρελά, τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» Αλέξης Μανωλόπουλος και τον δημ. σύμβουλο Γιάννη Αθανασόπουλο.

Η πλατεία Ανεμομύλου, γέμισε από χρώματα και ευωδιές που αποτέλεσαν τον βασικό πόλο έλξης για τους επισκέπτες. Στο χώρο της έκθεσης υπήρχαν και άλλα είδη όπως χειροποίητα κοσμήματα, διακοσμητικά κ.α. Η κορδέλα των εγκαινίων κόπηκε στην είσοδο της έκθεσης από την πλευρά της οδού Ναυαρίνου και στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό στους επισκέπτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην έκθεση. Ο κ. Χριστοδουλόπουλος στάθηκε στην αναβάθμιση που επιχειρείται στην έκθεση τα τελευταία χρόνια ώστε να αποκτήσει Πανηλειακό χαρακτήρα και να ενισχυθεί με παράλληλες δράσεις που θα αυξήσουν τον αριθμό των επισκεπτών.

Νωρίτερα οι σπουδαστές και οι καθηγητές του ΙΕΚ Σμαρνάκη ετοίμασαν αλμυρές και γλυκιές λιχουδιές για το κοινό, ενώ τα βλέμματα μαγνήτισαν οι χορευτές και οι χορεύτριες από τη σχολή χορού «Shall We Dance» της Δήμητρας Μπέρτσου και του γυμναστηρίου «Αθλοκίνηση». Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία ακόμα, να θαυμάσουν έργα τοπικών καλλιτεχνών υπό την επιμέλεια του Kristo Hasa στην αίθουσα του περίπτερου του Ανεμόμυλου. Η βραδιά έκλεισε με τη συναυλία συναυλία R & B και Classic Rock από το συγκρότημα Blues Antivirus.

Οι δράσεις της υπόλοιπης εβδομάδας, περιλαμβάνουν χορό, μαγειρική, εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας, επίδειξη tae kwon do, συναυλίες, έκθεση ζωγραφικής και δράσεις για παιδιά, flower party από τον «Ήλιδα 91,1», ιππική παρέλαση αλλά και δράση για τη δωρεά μυελού των οστών…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος