FOLLOW US: facebook twitter

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου συναντήθηκε με δικαστές και δικηγόρους στα δικαστήρια Πύργου και Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 08-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στα δικαστήρια του Πύργου και της Αμαλιάδας, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη και είχε συνεργασία με συναδέλφους της Εισαγγελείς και δικηγόρους, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου- Βασιλοπούλου.

Στα δικαστήρια της Αμαλιάδας την κ. Δημητρίου υποδέχτηκε στην είσοδο η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αμαλιάδας κα Αρετή Τέγου, την ξενάγησε στο Μέγαρο και στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση στο γραφείο της στην οποία παρευρέθηκαν ακόμα ο πρόεδρος του Πρωτοδικείου  Αμαλιάδας κ. Παναγιώτης Νέγκας, η αντιεισαγγελέας κα Αγγελική Κυριαζή, ο ανακριτής κ. Κωνσταντίνος Μέττος, ο επιμελητής ανηλίκων κ. Σάκης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Νίκος Κυπρούλης και τα μέλη του Συμβουλίου.

Στη συνάντηση αυτή τέθηκαν διάφορα νομικά θέματα ενώ ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για ζητήματα που αφορούν την προστασία ανηλίκων αλλά και την ταχεία απονομή της δικαιοσύνης. Ζήτησε δε από δικαστές και δικηγόρους να είναι αρωγοί στο έργο της. Το μεσημέρι, η κ. Δημητρίου κατευθύνθηκε στα δικαστήρια του Πύργου όπου επρόκειτο να έχει ανάλογη συνάντηση με δικαστές και δικηγόρους του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot