FOLLOW US: facebook twitter

Ημερίδα από το Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας: Παραπληγία και Ουρολογικά προβλήματα

Ημερομηνία: 16-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

ekdilosi-amea-afisa

Ημερίδα με θέμα «Παραπληγία και Ουρολογικά προβλήματα» διοργανώνει ο Σύλλογος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Π.Ε. Ηλείας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο και το πρόγραμμα της διαμορφώνεται ως εξής:
18:00-18:10 Χαιρετισμοί από εκπροσώπους φορέων
18:10-18:30 Παρουσίαση Θέματος «Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού και Ουρολογικά Προβλήματα» από τον κ. Αναστάσιο Αθανασόπουλο Καθηγητή Ουρολόγο Διευθυντή Ουρολογικής Κλινικής ΠΝΠ.
18:30-18:50 Παρουσίαση Θέματος «Ακρωτηριασμοί» από τον κ.  Ηλία Παναγιωτόπουλο, καθηγητή ορθοπεδικό χειρούργο διευθυντή ορθοπεδικής κλινικής ΠΝΡΠ.
18:50-19:10 Παρουσίαση Θέματος «Νευρωγενείς Κύστες» από τον κ. Παναγιώτη Απαλίδη ιατρό ουρολόγο επιμελητή Α Ουρολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας.
19:10-19:30 Παρουσίαση Θέματος «επιπλοκές και αποκατάσταση κακώσεων νωτιαίου μυελού» από το κ. Θεόδωρο Αλτάνη, φυσιατρο.
19:30-20:30 Συμμετοχή Κοινού –Ερωτήσεις-Απαντήσειςς επί των θεμάτων-Πέρας Ημερίδας.
Συντονιστές της Ημερίδας θα είναι ο κ. Αντώνης Χαροκόπος, Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα Πρόνοιας Π.δ.Ε, Παντελής Παπαναγιώτου, πρόεδρος Συλλόγου Παραπληγικών-Κινητικά  Αναπήρων Π.Ε. Ηλείας.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot