FOLLOW US: facebook twitter

Επιμορφωτικό σεμινάριο σήμερα στο ΤΕΙ Πύργου: «Μεθοδολογικές προσεγγίσεις»

Ημερομηνία: 29-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

tei-pyrgou-slide

Το Τμήμα Διοίκησης Οικονομίας, Επικοινωνίας Πολιτιστικών & Τουριστικών Μονάδων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει Επιμορφωτικό Σεμινάριο Έρευνας & Εκπόνησης Επιστημονικής Εργασίας με τίτλο «Μεθοδολογικές Προσεγγίσεις».

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η μετάδοση της γνώσης των βασικών μεθόδων και εργαλείων της επιστημονικής έρευνας στο χώρο των Επιστημών. Πιο συγκεκριμένα το σεμινάριο επικεντρώνεται στις διαφορετικές επιστημολογικές προσεγγίσεις στην έρευνα, στους τρόπους οργάνωσης, σχεδιασμού και διεξαγωγής της επιστημονικής έρευνας, στις τεχνικές συλλογής και ανάλυσης των δεδομένων, καθώς και στην ιδιαίτερη μορφή συγγραφής επιστημονικών εργασιών και ερευνητικών δημοσιεύσεων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές και ερευνητές σχετικά με τις επιστήμες του ανθρώπου και της κοινωνίας.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία-χρόνο υποβολής των αιτήσεων.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί η εκ των προτέρων δέσμευση του συνόλου οκτώ εισηγήσεων-συναντήσεων. Η συμμετοχή στο Σεμινάριο δεν επιβαρύνεται με κόστος.

Τέλος, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Τμήματος ΔΟΕΠΤΜ, τις απογευματινές ώρες και θα χωριστεί σε δύο μέρη.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει σήμερα  Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του τμήματος: doeptm-teiwest.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος