FOLLOW US: facebook twitter

Α. Ζαφειροπούλου: «Τμήμα χωρίς εργαστήρια και γραμματεία δε μπορεί να λειτουργήσει…»

Ημερομηνία: 29-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

zafeiropoulou-anastasia-tei

Αιχμές για τη στάση της Διοίκησης του ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας από την πρόεδρο του τμήματος

Αιχμές για τη στάση της Διοίκησης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας άφησε χθες η πρόεδρος του τμήματος ΔΟΕΠ &ΤΜ του ΤΕΙ Πύργου κ. Αναστασία Ζαφειροπούλου, στη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης που είχε με τους φοιτητές του τμήματος.

tei_pyrgou

Η πρόεδρος, αναφέρθηκε στην υπάρχουσα κατάσταση του τμήματος και στα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει όπως οι ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού, εργαστηρίων, γραμματείας και άλλα, ενώ μίλησε και για τα εμπόδια που διαρκώς προκύπτουν, λόγω της έλλειψης, όπως είπε, πνεύματος συνεργασίας και συνεννόησης για την επίλυση τους με τη Διοίκηση του ΤΕΙ.

«Ενημερώσαμε τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες του τμήματος για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στη λειτουργία του τμήματος σε σχέση με την αντιμετώπιση που έχουμε από την κεντρική διοίκηση για τα εργαστήρια και τη γραμματειακή υποστήριξη. Τμήμα χωρίς εργαστήρια και γραμματεία δεν μπορεί να λειτουργήσει. Με χίλια βάσανα κάνουμε ό,τι κάνουμε για να γίνονται οι σπουδές των παιδιών ομαλά, μέχρι όμως ενός ορίου εφόσον τα πάντα εξαρτώνται από την κεντρική διοίκηση. Εμείς δεν μπορούμε να προσλάβουμε προσωπικό, μόνο αιτήσεις  κάνουμε για να γνωστοποιούμε το πρόβλημα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος