FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Κουρτέσι 4-1: Καταιγιστικός στο β΄ μέρος

Ημερομηνία: 27-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

enipeas

Έπειτα από ένα μοιρασμένο α΄ ημίχρονο που έληξε ισόπαλο 1-1, στην επανάληψη καταιγιστικός ο Ενιπέας, καθήλωσε το ελλιπές Κουρτέσι και επικράτησε με 4-1. Έτσι, μείωσε ξανά στους τέσσερις βαθμούς την απόσταση από την πέμπτη της βαθμολογίας, Προοδευτική, που ηττήθηκε από τη Δόξα.

Στο 15΄ σουτ του Μπακάλη από πλάγια θέση, απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Κόστα και στο 35΄ άνοιξε το σκορ ο Ενιπέας όταν σε κόρνερ του Τσαντίλη, ο Σταματελάτος σκόραρε με κεφαλιά.  Στο 45΄ ήρθε η ισοφάριση, όταν ο Δασκαλόπουλος ανέτρεψε τον Α. Κωστόπουλο και το δοθέν πέναλτι αξιοποίησε ο Κράγκαρης (1-1). Στην επανάληψη, στο 53΄ ένα πολύ δυνατό  σουτ του Τσαντίλη απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσαγρής,. Στο 55΄ έγινε το 2-1 με τρομερό φάουλ του Οικονομίδη στο δεξί «Γ» της εστίας του Τσαγρή. Την ίδια κατάληξη είχε ένα άλλο φάουλ του Δαλαβούρα στο 75΄ και γράφτηκε το 3-1. Η πλατιά νίκη του Ενιπέα ολοκληρώθηκε στο 80΄ με σουτ του Π. Τσίγκρηλα μέσα από την περιοχή.

Ξεχώρισαν από τους νικητές με κορυφαίο τον Σταματελάτο, οι Γαλανόπουλος Δαλαβούρας και Δ. Τσίγκρηλας. Από τους ηττημένους ο Τσαγρής χωρίς ευθύνη για τα γκολ και οι Σαρανταυγάς, Μούζος. Καλή η διαιτησία του Παναγόπουλου.

Ενιπέας:  Δασκαλόπουλος, Γαλανόπουλος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης (76΄ Γκουβέρος), Κωτσάκης, Σταματελάτος, Τριανταφύλλης, Πετρόπουλος (46΄ Οικονομίδης), Π. Μπακάλης, Παπαγεωργίου (60΄ Π. Τσίγκρηλας), Δ. Τσίγκρηλας.

Κουρτέσι: Τσαγρής, Κόστα, Κ. Κουργιαλάς, Μούζος, Τσιβγινίδης, Δ. Κουργιαλάς (60΄Σωτηρόπουλος), Α. Κωστόπουλος, Μπακάλης (65΄ Λυκουργιώτης), Γκοτσούλιας, Κράγκαρης, Σαρανταυγάς (82΄ Φίλιας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot